Kategoriler
Emlak Haberleri

Individual Alaçatı 1500 ile Çeşme’de prestijli bir yaşam

Individual Alaçatı 1500 projesi İzmir’in turizm cennetlerinden birisi olan Çeşme’de değer kazanmaya devam ediyor. Satışların sürdürüldüğü projede imzası bulunan Gemak Yapı, alıcılarını hayallerin ötesine götürmekte son derece ısrarcı. A+ villa sınıfı ile prestijli bir yaşam sunulan projeye katılım için gecikmeyin.

Individual Alaçatı 1500 proje özellikleri

Gemak Yapı tarafından hayat bulan Individual Alaçatı 1500 projesi, Individual Alaçatı 4030, Alaçatı Village, Paşalimanı ve Fener burnu ile A+ villa projesi üzerinden yeni bir serüvene “merhaba” diyor.

Modern mimarisiyle eşsiz bir görünüm kazanan villalar lüksün izlerini içine işledi. Hayallerin ötesine taşınan bir yaşam için tercihleri Alaçatı’ya taşıyan firma, bahçe keyfinden havuz serinliğine kadar sakinlerine huzur dolu bir atmosfer sunuyor. Akıllı ev konseptinin benimsendiği villalarda evin kontrolü her daim sahibinde olacak. 150’nin üzerinde teslimlerin gerçekleştiği projede benimsenen yaşam biçimi müstakildir. Ayrıca Gemak Rent ile kiralama hizmetlerinden yarar sağlayabilir ve yatırımı daha değerli bir hale getirebilirsiniz.

Güven dolu bir ev hayatı için akıllı güvenlik sistemlerinin devrede olduğu villa içi ve dışında tüm cihazların kontrolü ellerinizdedir. Sağlanan hizmetler arasında aydınlatma, iklimlendirme, güvenlik, panjur, multimedya ve IP interkom yönetimi bulunmaktadır.

Projede sosyal donatılar

Individual Alaçatı 1500 projesinde açık yüzme havuzundan faydalanabilirsiniz. Villa içlerinde duşakabin, ebeveyn banyosu, ısı ve ses yalıtımı tasarımla bir bütün haline getirildi. Ahşap doğrama kapıları sayesinde modern bir görüntüye kavuşan yapılar, görüntülü diyafon ile yabancı kişilere karşı tetikte olmanızı sağlıyor. Toplam 600 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen bu lüks görünüm için kapalı otopark alanı geliştirildi. Dijital altyapının getirildiği site içerisinde fiber optik kablo, ADSL/VDSL ve kablo tv bulunuyor.

Projede daire fiyatları

Individual Alaçatı 1500 villaları 3 oda 1 salon olarak planlanmıştır. 300 metrekare büyüklüğe sahip konutlardan anahtar teslimi almak isteyenlerin minimum 5.250.000 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Tercihlere göre artan fiyatlarda ödeme seçenekleri Gemak Yapı tarafından oluşturulmaktadır. 2 katlı lüks yapılarda satışların devam ettiğini bildiren firma, detaylar için 0 (232) 483 71 68’i aramanızı istemektedir.

Satış Ofisi:

Rıza Ertan Cad. (Çamlık Yol)

No: 101/4

Alaçatı/İZMİR

Tel: 0 (533) 251 51 41

Eposta:[email protected]