Kategoriler
Proje Haberleri

İraöz Suits Erdemli satışları başladı

İraöz Suits Erdemli projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Mersin Erdemli’de bulunan proje Keten Proje İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede toplam 81 adet daire bulunmaktadır. 61 adet 1 artı 1, 10 adet 2 artı 1 ve 10 adet 3 artı 1 konut tipi mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede toplam 81 adet daire bulunmaktadır. 61 adet 1 artı 1, 10 adet 2 artı 1 ve 10 adet 3 artı 1 konut tipi mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 180 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerde teras ve dış mekan jakuzi sistemi bulunmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Aquapark, kafe sosyal tesis, güneşlenme terasları ve barbekü pergola alanı mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Banyolarda duşakabin yer almaktadır. Gömme dolap, ankastre mutfak seti, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

İraöz Suits Erdemli konumu hakkında

Proje, Mersin’in Erdemli İlçesi Ayaş Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar denize sıfır konumu ile her daireden görünen eşsiz panoramik deniz manzarasına sahiptir. Bunun yanı sıra doğa, havuz ve park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

İraöz Suits Erdemli fiyarları ne kadardır?

İraöz Suits Erdemli projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 92 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 499.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 615.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (322) 459 70 90 veya 0 (532) 362 22 82 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…