Kategoriler
Emlak Haberleri

İş GYO’da üst düzey atama

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş (İş GYO), Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biridir. 35 yıldır İş Bankası Grubu çatısı altında faaliyet gösteren İş GYO’da üst düzey yönetim değişikliği yaşanmıştır. Bu makalede, İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasının ardından göreve getirilen yeni Genel Müdür Ömer Barlas Ülkü’yü yakından tanıyacağız.

Hasan K. Bolat’ın Emekliye Ayrılması

Hasan K. Bolat, İş Bankası Grubu’nda 35 yıl boyunca önemli görevler üstlenmiştir. Son 5 yıldır İş GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Bolat, emekliye ayrılma kararı almıştır.

Ömer Barlas Ülkü’nün Genel Müdür Atanması

Hasan K. Bolat’ın emekliliği sonrasında İş GYO’nun yeni Genel Müdürü olarak Ömer Barlas Ülkü atanmıştır. Ülkü, daha önce Genel Müdür Yardımcısı olarak şirkette görev yapmaktaydı. Bu atama ile birlikte sorumlulukları ve yetkileri artan Ülkü, yeni dönemde şirketin başına geçmiştir.

Ömer Barlas Ülkü kimdir?

Ömer Barlas Ülkü, 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans (MBA) derecesine sahiptir.

Ülkü, kariyerine 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır. Aynı dönemde yüksek lisans çalışmalarını da yürütmüştür. 2000-2008 yılları arasında T. İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak görev almıştır.

2008 yılında İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye katılan Ülkü, İç Denetim ve Kontrol Müdürlüğü’nde Müdür olarak çalışmıştır. Daha sonra Finansal Yönetim Bölümü’nün kuruluşunda da yer almıştır.

Genel Müdür Yardımcılığı Dönemi

2012 yılında görevine İş Geliştirme Birimi, Mali Operasyonlar ve Destek Faaliyetleri Birimi, Muhasebe ve Finansman Birimi ile Bilgi Teknolojileri Birimi’nden sorumlu Grup Başkanı olarak devam etmiştir. 2021 yılından itibaren ise bu iş birimlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Ömer Barlas Ülkü’nün Yeni Görevi

Ömer Barlas Ülkü, 31 Temmuz 2023 tarihinde İş GYO Genel Müdürü olarak atanmıştır. Ülkü’nün bu yeni görevi, şirketin başarılı projelerini gerçekleştirmeye ve sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirmeye devam edeceği anlamına gelmektedir.

İş GYO, üst düzey yönetim değişikliği ile yeni bir döneme adım atmıştır. Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü, şirketin yeni Genel Müdürü olarak atanmıştır. Ülkü’nün kariyeri ve deneyimi, İş GYO’nun başarılı projelerini hayata geçirmeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…