Kategoriler
Proje Haberleri

İskele Garden Evleri satışları başladı

İskele Garden Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Van’ın İpekyolu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Boysan & Ayyıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok üzerinde 21 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Boysan & Ayyıldız İnşaat güvencesi ve kalitesiyle hayata geçirilen proje tek blok bulunmaktadır. Bu blok üzerinde 21 adet daire yer almaktadır. Ayrıca binada 7 adet kat bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekaredir. Proje, sosyal donatı alanları ve yüzde 65 yeşil alana sahip olmaktadır. Ayrıca her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra her daire için bir adet depo (bodrum kileri) bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Konutlarda ferah balkonlar yer almaktadır. Ayrıca dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

İskele Garden Evleri konumu ve fiyatları hakkında

İskele Garden Evleri projesinde, brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Konut projesi Van İli, İpekyolu İlçesi, Alipaşa Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutların yer aldığı proje şehir merkezine yakın konumdadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 074 16 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…