Kategoriler
Emlak Haberleri

Kale Ofis 489 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Belki de çocukluktan bu yana hayalleriniz iş yeri sahibi olmaktır. Belki de Başkent’in kalabalık ortamında kendinize uygun bir çalışma ofisi bulamadınız… Öyleyse sizi sevindirecek bir haberimiz Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından geliyor. Ankara ilinin gözde semtlerinden Çukurambar’da sizleri bekleyen ‘Kale Ofis’ projesi, iş hayatınızda yeni bir başlangıcı sizlere vaat etmektedir. Onlar sizin için birbirinden çeşit ofis inşa etti, siz de hayallerinizi burada kendiniz için inşa etmeye hemen başlayın!

Kale Ofis proje özellikleri

Tek bir blok halinde ortaya çıkarılan Kale Ofis projesinde, toplamda 123 ofisi bünyesinde bulundurmaktadır. Bina yüksekliği 107 metre ve toplam 4 metre kat yüksekliğine sahiptir. İçerisinde kendinize uygun satın alabileceğiniz ofis boyutları 62 metrekareden 469 metrekareye varan seçenekleri tercihinize sunmaya hazır.

5 adet asansörün yer aldığı proje yoğunluğa veya oluşabilecek herhangi bir arızaya karşı işlerinizi aksatmaya izin vermiyor. Kalorimetre sistemiyle ısıtma ve soğutma işlemi gerçekleştirilen binada; hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni ve güler yüzlü resepsiyon hizmeti sizleri karşılamaktadır.

Aynı zamanda açık ve kapalı otopark arabanıza park bulma zorluğunun önüne geçiyor. Merkezi klima sistemiyle havalandırılan görkemli bina aynı zamanda merkezi ısı sistemine sahiptir. Isı pay ölçerlerin sizleri karşıladığı ofislerde “ne kadar ödemem gerekiyor” sorusunu da ortadan kaldırıyor.

Projenin sahip olduğu ulaşım imkanları

Kale Ofis’e 1 dakikalık yürüme mesafesinde önemli kurumlardan Ankara Ticaret Mahkemesi ve Yeğenbey Vergi Dairesi bulunmaktadır. Bununla birlikte Kızılay Metrosuna sadece 3 dakikalık mesafe, havaalanına ulaşımda ise 30 dakikalık kısa bir zaman dilimi vardır.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar

Toplamda 5 katlı otopark alanında her 30 metrekarelik alan için sizlere 1 araçlık yer verilen Kale Ofis projesi, Ankara ilinin hızla gelişmekte olan Çukurambar’da sizlerin istekleri doğrultusunda hayata geçirildi.

Sizlere yenilikçi bir yaklaşım doğrultusunda yaklaşan ofis projesi aynı zamanda ihtiyaçları kadın, erkek demeden gözetmektedir. Spor merkezi, kuaför ve oto yıkama gibi zaruri ihtiyaçları kolayca gerçekleştirmenize yardımcı olur.

Projede yer alan ofis fiyatları

Kale Ofis projesi yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Metrekare başına 7 bin 900 TL üzerinden satışa çıkarılan ofisler, satış fiyatını 489 bin TL’den açıyor.

Detaylı bilgi için:

0312 285 3888