Kategoriler
Proje Haberleri

Kemer Roof Evleri inşaat firmasından satışları başladı

Kemer Roof Evleri, inşaat firmasından 3 artı 1 bahçe dubleksi ve 3 artı 1 çatı dubleksi sizler için satışa sunulmuştur. Proje İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi’nde yer almaktadır. Proje Roof Yapıya aittir. Kemerburgaz bölgesinde villa imarlı 2 bin 734 metrekarelik alana inşa edilen geniş sosyal alanlara sahiptir. Ayrıca Belgrad ormanına yakın doğa içinde bir yaşam olanağı sizlere sunulmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, projenin konumu ve fiyatı hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Kemer Roof Evleri bahçe katı dubleksleri ve çatı katı dubleksleri olmak üzere toplamda 24 dairelik bir projedir. Bahçe katı dubleksler 142 metrekare ile 155 metrekare büyüklüğündedir. Çatı katı dubleksleri ise 159 metrekare ile 208 metrekare arasında değişmektedir. Projenin site özellikleri içerisinde 1000 metrekarelik kapalı sosyal alan bulunmaktadır. 1000 metrekarelik ortalık peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca 100 metrekarelik kapalı yüzme havuzu ve Fitness salonu bulunmaktadır. Her daireye 2 araçlık kapalı garaj mevcuttur. Bunun yanı sıra 4 daire 1 asansör bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanları da mevcuttur. Dairelerin özelliklerine bakacak olursak; bahçeli veya balkonlu daireler bulunmaktadır. 3 adet banyosu bulunmaktadır. Ankastre ocak, fırın ve davlumbaz, özel üretim lake kapı, yerden ısıtma bulunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi mevcut özellikleri arasındadır.

Kemer Roof Evleri konumu hakkında

Doğa ile iç içe yaşam olanağı sunan bu proje İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde bucak merkezi olan Kemerburgaz’da yer almaktadır. Konumu itibariyle İstanbul hava alanına 10 dakika uzaklıktadır. Üstelik ana bağlantı yoluna 5 dakika, metroya 5 dakika yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Kemer Roof Evleri fiyatları ne kadardır?

Projede satışa çıkarılan evlerin fiyatları metrekareleri ve konumlarına göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin fiyatları ise 2 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 325 ile 330 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 bahçe dublekslerin satış fiyatları 2 milyon 600 bin TL ile 2 milyon 800 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca projede yer alan brüt 350 metrekare alana sahip 3 artı 1 çatı dubleksler ise 2 milyon 700 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 278 52 99 ya da 0 (539) 883 87 87 numaralarından ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…