Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Anatolia Çanakkale satışta

Kent Anatolia Çanakkale projesi Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çanakkale konut projesi Bidri İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Çanakkale’nin eşsiz atmosferinde yükselen konut projesinde daire satışları başlamıştır. Projede daire özellikleri, nerede olduğu, teslim tarihi ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Proje detayları neler?

İnşaatı devam eden projede konut ve ticari ünite seçenekleri bulunmaktadır. İsmetpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilen konut projesinde toplam 105 adet konuta yer verilmektedir. Konutların dışında ayrıca konut projesinde 7 adet ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam üç farklı daire seçeneğine yer verilmektedir. Dairelerin 28 tanesi 1+1 tipindeki konutlardan meydana gelmektedir. Konutların 49 tanesi 2+1 ve 28 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Kent Anatolia Çanakkale projesinde satılık daire fiyatları 2.250.000 TL’den başlamaktadır. Konutların metrekare fiyatları ise 37.740 TL’den başlamaktadır.

Kent Anadolu projesi, modern, dinlendirici peyzaj düzenlemesi, ferah sosyal alanları, konfor, güvenlik ve eğlenceyi birleştiren tek blok estetiğiyle ayrıcalıklı bir yaşam sunmak için tasarlanmıştır. Projede ayrıca spor salonu, kütüphane, yoga ve diğer sosyal alanlar da yer almaktadır.

Sürdürülebilirlik Özellikleri

Projede sosyal olanakların yanı sıra yaşam kalitesini artıracak birçok sürdürülebilirlik özelliği de yer alacaktır. Bunlar arasında güneş enerjisi geri dönüşüm sistemi, gri su geri dönüşüm sistemi yer almaktadır. Ayrıca sıcak su üretimi için güneş panelleri ve yağmur suyu depolama yer almaktadır.

Kent Anatolia Çanakkale fiyatları ne kadar?

Proje üç farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin fiyatları ise konut tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatları, dairelerin yer aldığı kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

58.5 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 2.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

83 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler 3.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

114 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler, 4.350.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca 145.6 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler, 5.495.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Konut projesi nerede yer almaktadır?

Projenin özel konumu ve özenli yerleşim planlaması hayata yeni bir bakış açısı sunmaktadır. Havaalanına yakınlığı seyahat etmeyi sevenler için önemli bir avantajdır. Yakınındaki otobüs durağı hem şehir içi hem de şehirler arası ulaşım ihtiyacını kolaylıkla karşılayabiliyor.

Konut projesi otogara 800 metre, Çanakkale Havaalanı’na 2.5 km, 18 Mart Üniversitesi’ne 3.5 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca proje Kordon’a 4 km, kaz Dağları’na 105 km, İstanbul Havaalanına ise 280 km mesafede yer almaktadır.

Kent Anadolu projesinin 2025 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0256 614 50 49 veya 0541 614 50 49 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version