Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Konum Eryaman yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta

Konum Eryaman projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Ankara Etimesgut’ta bulunan proje Ata Yıldız Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 3 blok ve 257 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların tamamı 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca bu konutlar doğa ile iç içe yaşama imkanı sunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 3 blok ve 257 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların tamamı 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 191 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 176 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Sitede yarı olimpik yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca Fitness salonu, fin hamamı, sauna, soyunma odaları, basketbol ve futbol sahası ve kamelyalar mevcuttur. Çocuklu aileler için çocuk parkı ve oyun alanları bulunmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Dairelerde yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra ankastre mutfak, set üstü ocak, spot aydınlatma, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa, park, tuvalet ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Konum Eryaman konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Bunun yanı sıra anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz. 

Konum Eryaman fiyatları ne kadardır?

Konum Eryaman projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 191 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 395 bin TL ile 1 milyon 585 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu konutlarda yüzde 0.99 faizli satış fırsatları sunmaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 359 06 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…