Kategoriler
Emlak Haberleri

KONUTDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova oldu

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), yeni başkanını seçti. Üç dönemdir başkanlık görevini yürüten Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova’ya devretti. Ayrıca oybirliği ile seçilen Kumova, Elmas’a gerçekleştirdiği icraatlar ve sektöre sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

KONUTDER, 2023 yılı olağan genel kurul toplantısında yeni başkanını seçti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas’ın üç dönemlik başkanlık görevinin ardından, FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, oybirliği ile yeni başkan seçildi.

Ramadan Kumova kimdir?

Ramadan Kumova, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Ayrıca sektöre baraj ve otoyol projeleriyle adım atmıştır. Daha sonra 1998 yılından itibaren gayrimenkul geliştirme alanına yönelen Kumova, sektöre sağladığı katkılarla ön plana çıkmıştır. Kumova, daha önce GYODER, İNDER, AYD gibi önemli derneklerin ve TC Basketbol Federasyonu’nun YK üyeliğini yapmıştır.

Ramadan Kumova, KONUTDER’in yeni başkanı olarak seçildi. Oybirliği ile yapılan seçimde Kumova, sektördeki tecrübesi ve başarılı kariyeri ile üyelerin güvenini kazanmıştır. Kumova, KONUTDER’in yeni başkanı olarak yönetime geldiğinde, derneğin daha da güçlenmesi için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca Kumova’nın vizyonu, üyelerin sorunlarına çözüm üretmek, sektördeki gelişmeleri takip etmek ve KONUTDER’in daha da büyümesini sağlamak olarak özetlenebilir.

Kumova, KONUTDER’in yeni başkanı olarak belirlediği hedefleri açıkladı. Bu hedefler arasında, derneğin üye sayısını artırmak, üyelerin sorunlarına çözüm üretmektir. Ayrıca sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek, KONUTDER’in sektördeki etkisini artırmak yer almaktadır.

KONUTDER Yüksek İstişare Kurulu

1- Avni ÇELİK

2- Aziz TORUN

3- Erhan BOYSANOĞLU

4- Süleyman ÇETİNSAYA

5- Ömer Faruk ÇELİK

6- Z. Altan ELMAS

Yönetim Asıl Yönetim

1-Ramadan KUMOVA (Başkan)

2- Abdussamet BAHADIR

3- Ahmet ÇELİK (Bşk. Yrd.)

4- Ali DUMANKAYA

5 – Erden TİMUR

6- Hamit DEMİR

7- Hasan İnanç KABADAYI (Bşk. Yrd.)

8- Hasan K. BOLAT (Bşk. Yrd.)

9- Hasan RAHVALI (Bşk. Yrd.)

10- Mehmet SARIMERMER

11- Mert BOYSANOĞLU

12- Ömer Faruk ÇELİK

13- Özen KUZU (Bşk. Yrd.)

14- Serhan ÇETİNSAYA

15- Tamer SON

16- Z. Altan ELMAS

17- Ziya YILMAZ (Bşk. Yrd.)

18- Zeki AKBAL

19- Zeynep TORUN

Yönetim Yedek

1- Can SOYAK

2- Erol GÜRAL

3- Ömer Faruk AKBAL

4- Ömer Faruk ELMAS

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…