Kategoriler
Proje Haberleri

Kültür Konutları 2 Aksaray satışları başladı

Kültür Konutları 2 Aksaray projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aksaray’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yenisanlar Mimarlık ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yenisanlar Mimarlık ve İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin tahmini bitiş süresi Ağustos 2022 olarak planlanmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, kamelyalar ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra projenin giriş katında ticari üniteler yer almaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olacaktır. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Üstelik banyolardan 1 tanesi ebeveyn banyosu olmaktadır. Konutlarda kiler alanı yer almaktadır. Ayrıca ferah balkonlar mevcuttur.

Kültür Konutları 2 Aksaray konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Aksaray’ın Merkez İlçesi Hasas Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Kültür Konutları 2 Aksaray projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 610.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 710.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (382) 212 44 99 veya 0 (535) 470 86 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…