Kategoriler
Emlak Haberleri

Kuşadası International Golf Resort’ta tapu fırsatı

Kuşadası International Golf & SPA Resort projesi Türkiye’nin tek tapulu Golf Restorü olarak, sizlere kendi evinizde otel konforu sağlıyor. Priyen Projects imzalı konutlar Ege Denizi ve Söke Ovası manzarasını gözler önüne sermektedir. Yeni alıcılarına kapılarını açan yaşam alanına talip olarak geleceğinize yatırım yapmayı unutmayın.

Kuşadası International Golf & SPA Resort proje özellikleri

Kuşadası International Golf & SPA Resort Türkiye’nin bilinen tek tapulu Golf Restorü’dür. 5 odalı özel havuzlu villaların yanı sıra 1+1 stüdyo dairelerin bulunduğu projede, 47 farklı tipteki konutlar satışa çıkarıldı.

Ege Denizi ve Söke Ovasına karşı, deniz seviyesinden 270 metre yükseklikteki tepede konumlandırılmıştır. Projenin kendi içerisinde farklı isimlere sahip olduğu görüldü. Bunlar; Dove, Nigthingale, Pelican, Peacock adaları olarak bilinmektedir. Bu adalar Ege Denizi-Samos Adası manzarasına sahip iken, Eagle, Grouse ve Swan Adaları Milli Park ve Söke Vadi manzarasına karşı konumlandırıldı.

1+1, 2+1, 2+2, 3+3 dairelerin yanı sıra, alıcıları dubleks daire seçenekleri de beklemektedir.

Projenin sahip olduğu sosyal donatılar

Kuşadası International Golf & SPA Resort her ihtiyaca cevap verecek şekilde, en küçük detayları bile kolaylaştıran yapısıyla dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı alıcısıyla farklı kültürlerden komşular edinecek, tesisin sahip olduğu birçok sosyal alanlardan yarar sağlayacaksınız.

11 adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzları, 1 adet kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, havuz barlar, 5 adet snack bar, Aqua Park, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, spa ve sağlık merkezi ile sıkça adından söz ettiren yapılarda; mini golf, tenis kortu, voleybol sahası, okçuluk parkuru, özel plaj, 18 delikli şampiyona golf sahası, 1 açık büfe, 2 A La Carte Restoran bulunmaktadır.

Ayrıca alışveriş merkezinin bulunduğu alan içerisinde doktor, kuaför ve market hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İletişim:

Kemalpaşa Mahallesi, Kıranta Mevki, Söke, Aydın 09200

0 530 762 14 09 / [email protected]