Kategoriler
Emlak Haberleri

Kuyaş Eyüp Sultan ön talep topluyor

Kuyaş Gayrimenkul ve Büyük Artı iş ortaklığı tarafından İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Düğmeciler Mahallesinde hayata geçirilen Kuyaş Eyüp Sultan projesinde ön talep toplama süreci başladı.

22 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Kuyaş Eyüp Sultan projesinde toplam 650 adet evden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki daire seçeneklerinden meydana gelen Kuyaş Eyüp Sultan projesinde en küçük daire alanı 60 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 210 metrekare olarak tasarlandı.

Kuyaş Eyüp Sultan ödeme planı

Kuyaş Eyüp Sultan projesinde yüzde 50 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 50 oranındaki tutarı ise 36 ay vade ve sıfır faiz fırsatı ile ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Eski Bahariye Sitesi üzerine inşa edilecek olan Kuyaş Eyüp Sultan projesi 7 blokta toplam 27 bloktan meydana geliyor.

2018 yılı Şubat ayı içerisinde inşaat çalışmalarına başlanması planlanan Kuyaş Eyüp Sultan projesinin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

Daire fiyatları henüz açıklanmayan Kuyaş Eyüp Sultan projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal alanlar yer alacak.

Tel: 0850 640 04 14

Tasinmazhaber.Com