Kategoriler
Emlak Haberleri Güncel

Kuzu Effect AVM bir yaşına basmanın heyecanını yaşıyor!

Kuzu Effect AVM, geçtiğimiz ay birinci yaşını doldurdu. 2019’un Kasım ayında hizmete giren alışveriş merkezi için pandemi nedeniyle herhangi bir kutlama yapılamazken, salgın hastalığın bitişiyle birlikte açılışa özel görkemli bir parti düzenlenecek.

Kuzu Effect AVM 1 yaşında!

Kasım 2019’da görkemli bir açılış töreniyle ziyaretçilerine kapılarını açan Kuzu Effect AVM, salgın hastalık durumunu gözeterek birinci yaşına özel herhangi bir kutlama yapmadı. Ancak duruma ilişkin açıklamada bulunan Kuzu Effect AVM Sorumlusu Özge Kuzu, yaşam şartlarının normale dönüşüyle birlikte birinci yaşa özel olarak bir organizasyon düzenleyeceklerini belirtti. Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi görkemli bir kutlama yapmayı planladıklarını belirten Kuzu, açılış süresince güzel tepkiler almaya devam ettiklerini söylüyor. Açılış gününe özel düzenlenen organizasyonda bini aşkın davetliyi ağırlayan alışveriş merkezi, organizasyon gecesi bıraktıkları izleri korudu. Ziyaretçilerinin hafızalarında yer edinen açılışa özel gerçekleştirilen parti hakkında konuşan Özge Kuzu, hafızalardan silinmemiş olmanın mutluluk verici olduğundan bahsetti. Açılışı takiben dünya genelini etkileyen salgın hastalığın pandemiye dönüştüğü süreçte, herhangi bir tedavinin henüz mümkün olmadığı açıklandı. Sosyal izolasyon tedbirlerinin yasaklar çerçevesinde yükseltildiği Türkiye’de AVM’nin birinci yaşına özel kutlama yapılamadı. Beklentilerde görkemli bir parti düzenleme hayalinin olduğu, ancak yaşanan üzüntüye karşı toplum sağlığını hiçe saymamanın doğru olacağı düşünüldü. Kuzu’nun dileklerinde daha fazla can kaybının yaşanmadan hastalık durumunun atlatılması ve tekrardan ziyaretçilerle güzel günler için buluşulması var.

2020 herkes için zor bir yıl oldu

Kuzu Effect’in açılışını takiben devam eden süreçte Çin’in Wuhan eyaletinde patlak veren salgın hastalık kısa zamanda küresel bir salgına dönüştü. Covid-19 ismiyle bilinen hastalık alışveriş merkezinin işlevini bir süreliğine de olsa durdurdu. Kapıların tedbirler kapsamında ziyaretçilere kapatıldığı, fakat 1 Haziran itibariyle ‘yeni normal’ olarak duyurulan günlerin gelmesinin ardından yeniden açıldığı görüldü. Bu esnada her geçen gün performansını yükseltmeye devam eden Kuzu Effect AVM, mağaza bakımından ziyaretçileri tatmin etmiştir. Sayıca artışa geçen ziyaretçilerin yükselişiyle 2020’nin kasım ayı dolduruldu. Ülke olarak zor bir süreçten geçildiği ve tüm sektörlerin pandemi tedbirleri nedeniyle yeniden süreci şekillendirdiğine değinen Kuzu, “2020 yılı herkes için zor bir yıl oldu. Açılışımızın heyecanını ziyaretçilerimizle paylaşamadan, pandemi sürecine giriş yaptık. Zor koşullarda kiracılarımızı düşünerek bir nebze de olsa ortaya çıkan şartları kolaylaştırabilmek adına elden gelen her türlü kolaylık sağlandı. Şartlar normale yeniden döndüğünde hep birlikte çalışmalarımızı kaldığımız yerden sürdüreceğiz. İçinde bulunulan zor koşullara karşı Kuzu Effect AVM olarak birçok markayı bünyemize katmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ankara’nın en gözde lokasyon bölgesinde

Ankara’nın en gözde lokasyon bölgesi alışveriş merkezi için seçildi. AVM’nin yalnızca marka olarak değil, mimari özellikleriyle de benzerlerinin arasında fark yarattığının altını çizen Özge Kuzu, Ankara’nın en yeni ve en ayrıcalıklı alışveriş merkezi olmanın haklı gururunu yaşıyor. Ziyaretçilere ferah, keyifli ve şık bir ortamda sağlanan alışveriş imkanı, kişilere yeni deneyimlerin kapısını araladı. Merkezin girişinde insanların kuyruk oluşturmadığını söyleyen Kuzu, kalabalıkların yaşanmayacağını ve her gelenin kendini özel hissedeceğine dair bireylere teminat veriyor. Bununla birlikte bir yıldır alışverişte yeni deneyimler yaşatan alışveriş merkezi, marka karmasına her geçen gün önemli markaları eklemeye devam etmektedir. Modanın öncü markalarıyla çalışmaktan keyif aldıklarını açıklayan Özge Kuzu; “Vakko, Beymen Club, Vakkorama W Collection, İpekyol, Levi’s, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Polo Garage gibi modada öncü markaları bünyemize ekledik. Mobilya ve elektronik markasında bünyemize katılan isimler Enne, Natuzzi, Roche, Bobois, Samsung ve Vatan Bilgisayar oldu. Ayrıca Ankara’nın tek Vakko Wedding mağazasını açtık. Marka karmasına dahil edilen isimler arasında Ankaralıların en sevdiği sosyalleşme alanlarından birisi olan Foodland var. Tüm bu skalanın devamında ise; Quick China, Timboo, Lou Cafe&Bistrot ve Vakko Bistrot bulunuyor.” söyleminde bulundu.