Kategoriler
Proje Haberleri

Lakeside Villas 2 Karasu satışları devam ediyor

Lakeside Villas 2 Karasu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Sakarya Karasu’da bulunan proje İlker Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projede toplam 16 tane daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, 8 adet 2 artı 1 ve 8 adet 3 artı 1 olmak üzere toplam 16 tane daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 145 metrekaredir. Villaların giriş katında mutfak, salon, 1 adet tuvalet ve terastan oluşmaktadır. 3 artı 1 dairelerin birinci katında, 3 adet yatak odası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çatı teras katları her dairenin kendi özel kullanımında ve mini mutfaklı biçimdedir. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Üstelik her villanın bahçeye açılan zemin kat ve geniş çatı teraslarıyla özel yaşam alanı sunulmaktadır.

Lakeside Villas 2 Karasu konumu ve fiyatları hakkında

Lakeside Villas 2 Karasu projesi Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Karasu’nun en gözde lokasyonlarından olan Küçükboğaz’da çok özel bir proje durumundadır. Denize 500 metre uzaklıkta doğayla iç içe konumdadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 730.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 44 47 ya da 0 (532) 331 81 35 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…