Kategoriler
Emlak Haberleri

Lapida Star Homes hemen teslim ile 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Lapida Star Homes projesi Kayras İnvestment tarafından Girne’de yükseliyor. Hemen teslimin yapıldığı konutlarda ödemeler krediye uygundur.

Lapida Star Homes proje özellikleri

Kayras İnvestment’in geliştirdiği konut projesi Lapta’nın merkezinde, Kıbrıs’ın deniz manzarasına hakim, Beşparmak Dağları arasındaki yeşilliğin içinde yükseliyor. 3 blok üzerinden tasarlanan, 18 dairelik butik sitede 2+1 daire tipleri bulunmaktadır. En üst kata özel olarak geliştirilen 6 adet dairede teras kullanımına yer verildi. Daire boyutlarını brüt 70 metrekareden açan Lapida Star Homes projesi, net 61 metrekarelik bir alana sahip. Dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olup, en üst kata özel olarak teras kullanımı mevcut. Yatırımda kazandırmaya devam eden konutlar, yıllık kiralamalarda geliri en üst düzeye çıkarıyor. Bu sayede aylık bazda eşyasız olarak 300 sterlin, eşyalı olarak 350 sterlin karşılığında kiracı rahatlıkla bulunabilecek.

Projede sosyal donatılar

Lapida Star Homes, Girne’ye renk katmaya devam ediyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede gömme dolap, ısıcam, laminant mutfak ve klima ilk sırada geldi. Görüntülü interkom sistemiyle güçlendirilen dairelerde aynı zamanda duşakabin ve çelik kapı bulundurmaktadır. Sitede sosyal donatı alanı olarak kişileri açık yüzme havuzu beklemekte. Sosyal alanların başında gelen deniz ise konutları cazibe noktasına dönüştürmektedir. Kapalı ve açık otopark alanlarına sahip olan konut bölgesi; bina iç sistemini su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansörle tamamladı. Pandemi süresince değişen tüketici isteklerine yanıt veren balkonun yine Lapida Star Homes projesinde olması değer artışına neden olmaktadır.

Projede daire fiyatları

Kayras İnvestment güvencesi verilen projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilen konutlarda minimum fiyat 575 bin TL’den başlamaktadır. Alıcıların tercihlerine göre yükselen fiyatlar, firma kapsamında sağlanan ödeme seçenekleriyle kolaylıkla karşılanabilir. Krediye uygun konutlarda hemen teslim avantajına sahip olan alıcılar, durumu fırsata dönüştürerek kira geliri elde edebilecekler. Yatırımda yeni yön olarak belirtilen konut projesi, Lapta Köyü Girne Merkez’de yer almaktadır. Detaylı bilgi için iletişim adreslerinden ilgili firmaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

İletişim bilgileri:

Lapta Köyü Girne Merkez/KKTC

0329 821 32 32