Kategoriler
Proje Haberleri

Loft Butik Beylikdüzü satışları başladı

Loft Butik Beylikdüzü projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Lotus Yapı Proje tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler ile 5 artı 2 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde de görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Üstelik Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda spot aydınlatma kullanılmıştır.

Loft Butik Beylikdüzü konumu ve fiyatları hakkında

Loft Butik Beylikdüzü projesi İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Dereağzı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar sahile yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesinde bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 790 bin TL’den satışa sunulmuştur. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 855 61 26 veya 0 (535) 962 55 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…