Kategoriler
Emlak Haberleri

Makyol Santral Projesinde yeni ödeme fırsatları

Makro Gayrimenkul aracılığıyla ortaya çıkan ‘Makyol Santral’ konut projesi hemen teslim ile alıcısını aramaya devam ediyor. Üstelik getirmiş olduğu kampanya ile İstanbul Esenyurt bölgesinde sizlerde ev sahibi olma fırsatından yararlanabilirsiniz. İster bir yatırımcı olun isterseniz ailesinin geleceğini düşünen bir birey… Durmayın, Bahçeşehir’in yeni merkezinde yükselen konuttan anahtarınızı alın.

Makyol Santral güncel kampanya fırsatı nedir?

Evinizi 120 ay 0,79 vade oranı ile satın alabilir ve 4 bin 460 TL’den başlayan taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Projede ulaşım imkanları nelerdir?

Bahçeşehir’in yeni merkezindeki bu yapı Akbatı AVM’nin hemen karşısında yükselmektedir. Tamamlanması beklenen Mahmutbey- Bahçeşehir  ve Esenyurt Metro hattına sadece yürüyüş mesafesinde bulunan bu güzide yapı; adeta E-5 bağlantısı, TEM otoyolu ve gişelerine 500 metre mesafeye sahip bir yatırım merkezidir.

Ayrıca İstanbul Havalimanı ile arasında 24 kilometre bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu ve D-100 gibi önemli mevkilere olan yakınlığıyla yatırımcısını mutlu etmektedir.

Proje iç özellikleri nelerdir?

16 bin 906 metrekarelik bir arazi üzerinde konumlandırılan yapı, balkon ve teraslara sahiptir. Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak değişim gösteriyor. Birbirinden ayrı 5 blok sahibi olan proje, toplamda 403 daire barındırmaktadır. Ayrıca 9 villanın yer aldığı ve sosyal donatıların ile ticari alanların her türlü ihtiyaca cevap verdiği bir yer olma özelliğini taşıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar nelerdir?

Çeşitli cafelerin ve bistro mekanların yer aldığı, aynı zamanda herkes için önem taşıyan market, kuru temizleme, fırın gibi önemli hizmetlerin yanı başınızda oluşu sizlere her şekilde iyi bir yatırım olduğunu söylüyor.

Aynı zamanda fitness merkezi, sauna, yoga-pilates gibi belli başlı yerler unutulmadı. Çocukların isteklerine cevap veren playstation odaları ve aileleri gözeten cep sineması gibi bir o kadar önemli sürprizler sizleri bekliyor.

Detaylı bilgi için:

444 30 60