Kategoriler
Proje Haberleri

Marin City Beylikdüzü satışları başladı

Marin City Beylikdüzü projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Solmazlar Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1’den 6 artı 2’ye kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1’den 6 artı 2’ye kadar konut seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 180 metrekare olmaktadır. Sitede ticari üniteler de yer almaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca bay ve bayan soyunma odaları, buhar odası, hamam, sauna ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kamelyalar, güneşlenme terası, süs havuzu ve geniş bahçe alanları yer almaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır. Konutların duvarları duvar kağıdı ile kaplanmaktadır. Engelliye uygun asansör mevcuttur.

Marin City Beylikdüzü konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi mevcuttur.
Marin City Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 444 61 97 veya 0 (532) 509 27 15 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…