Kategoriler
Proje Haberleri

Marina Life Fethiye satışları başladı

Marina Life Fethiye projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Angel Homes tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 36 lüks daire, çatı katı daireleri ve ticari üniteler bulunmaktadır. 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 36 lüks daire, çatı katı daireleri ve ticari üniteler bulunmaktadır. 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler satışa sunulmuştur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 76 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır. Projenin zemin katında toplam 9 adet ticari ünite bulunmaktadır. Birimlerin boyutları 27 metrekare ile 72 metrekare arasında değişmektedir. Birinci ve ikinci katında daireler ve ofisler bulunmaktadır.  Her biri tek katlı olup konut ya da ticari olarak kullanılabilmektedir. Dairelerin veya ofislerin büyüklükleri; 1 yatak odası olanlar 47 metrekare ile 49 metrekare arasındadır. 2 yatak odası olanlar 55 metrekare ile 75,5 metrekare arasında değişmektedir.

Üçüncü katında ise dubleks daireler bulunmaktadır. Lüks çatı katları üçüncü, dördüncü ve çatı katında bulunabilmektedir. Her biri bir veya iki kata çıkan bir iç merdiven ile modern bir tasarıma sahiptir. 9 metrekarelik özel havuzlu ve 34 metrekarelik muhteşem bir sarmal köşe havuzlu konutlar yer almaktadır. 5 yatak odalı dublekslerin tasarımı konuma göre farklılık göstermektedir. Ancak tamamı 2 asansörle erişime sahiptir ve ortak özellikli merdiven boşluğundan girilmektedir. Alt katların her birinde 2 adet yatak odası, 1 adet ebeveyn banyosu ve 1 ortak banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur.

Marina Life Fethiye konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Fethiye liman önünden 5 dakikadan daha az yürüme mesafesinde yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Bunun yanı sıra dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Marina Life Fethiye fiyatları ne kadardır?

Marina Life Fethiye projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Projede, 2 yatak odalı bir daire 1.344.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 76 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.457.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 616 77 18 veya 0 (544) 550 64 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…