Kategoriler
Emlak Haberleri

Mercanport Yalı Villaları ile hemen teslim

Mercanport Yalı Villaları, Güzelbahçe Denize konumu ile hemen teslim! Mercanport firmasının üstlendiği proje İzmir ilinde göz kamaştırmaya devam ediyor. Toplamda 2 bin 400 metrekare alana sahip olan villalar 4 konut üzerinde hayata geçirilmiştir.

Mercanport Yalı Villaları proje özellikleri

İzmir Güzelbahçe bölgesinde denize 150 ila 200 metre mesafede bulunan lüks konutlar CORE Akıllı Ev Sistemleri ile donatıldı. Daire içlerinin APPLE Ipad kumanda paneli ve ipad üzerinden görüntülü konuşmaya sahip olduğu konut projesi; toplamda 2 bin 400 metrekare arazi üzerinde konumlandırılmıştır. Her villa için iki araçlık otopark bulunduran konut projesi aynı zamanda seramik döşemelere sahip bahçe peyzajıyla göz dolduruyor.

Uzaktan erişim sağlayabileceğiniz hatta görüntülü site giriş kapıları ve iç güvenlik kameraları sayesinde güvenli bir yaşam alanına sahipsiniz. Villa içlerinde yer alan İspanya menşeli ithal Grespania seramikler ve Fintech marka suana sistemleri alıcısına birbirinden çeşitli fırsatlar sunuyor. Akıllı telefon ile uzaktan erişim sağlayabileceğiniz yaşam alanınızda zevkinize uygun senaryo uygulamalarını canlandırabileceksiniz.

Her villaya özel müstakil Samsung ısı pompası ve Rehau yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Duşakabiler Linea Rossa Hüppe markasına sahiptir ve giyinme odasına özel tasarım mobilyalar sayesinde her alanda özel hissedeceksiniz. Siemens marka su ısıtıcı sayesinde hiçbir problem yaşanmayacak, mutfak alanında kullanılan Belenco tezgah ile Electrolux ankastre eşyalar evinizi büyütmeye devam edecek.

Ocak, davlumbaz, fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi villalarda yer alan özel tasarım sürprizleridir. Mutfak dolaplarına kullanılan Blum marka ray ve çekmece sistemleri sayesinde huzur dolu zamanlar sizleri bekliyor. Doğal tik kaplama mobilyalar iç kapılar için, doğal tik masif ise villa iç merdivenleri için kullanılmıştır. Parmak izli villa giriş kapıları sayesinde güven dolu bir hayat sizleri bekliyor.

Villalarda özel yüzme havuzları sayesinde özel alanlarınızı korumaya yardımcı olacak. 7/24 saatlik güvenlik hizmeti sayesinde rahat bir nefes alabileceksiniz.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Güzelbahçe denize olan mesafesi yürüyüş kapsamında görülürken; balıkçı barınağına, Migros’a ve Balık Restoranlarına yalnızca 500 metre bulunmaktadır. Otoban girişine olan 400 metre mesafesi sayesinde görmek istediklerinizden asla geri kalmayacaksınız. Toplu taşımaya yakın, anayollara yakın olan Mercanport Yalı Villaları konut projesinden sizlerde ev sahibi olmak istemez miydiniz?

İletişim: 0 (232) 259 01 28