Kategoriler
Proje Haberleri

Merdan Cadde Silivri satışları başladı

Merdan Cadde Silivri projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Merdanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca ticari alanlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca ticari alanlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Ayrıca satışa sunulan iş yerinin büyüklüğü ise brüt 85 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur.

Merdan Cadde Silivri fiyatları ne kadar?

Merdan Cadde Silivri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip iş yerinin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Merdan Cadde Silivri nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve eczane mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 305 06 05 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…