Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Mesa Cadde konut projesi 180 ay vade imkânı ile satışta

Mesa Cadde konut projesi, İstanbul ilinin Bağdat Caddesi’nde yükseldi. Mesa Mesken, Aslan Yapı ve Caba iş birliği ile hayat bulan konutlarının teslim tarihi 2020 yılının üçüncü çeyreğinde başlıyor. Üstelik şimdi ev sahibi olmak için konut kampanyası ile ön planda olan Cadde, 180 ay vade, 0,64 faiz oranı ile alıcılara yeni ödeme fırsatları tanımaktadır.

Mesa Cadde proje özellikleri

Mesa Cadde, İstanbul’un Maltepe ilçesinde yükseliyor. Anadolu Yakasını güzelleştiren konutlar, aynı zamanda ilçenin değerini yükseltmektedir. Merkezi konumu ile alıcıların tercihlerinde bir numara haline gelen Mesa Cadde konutları, toplam 253 daire üzerinden satışa sunulmuştur. 16 katlı binalarda bulunan daire tipleri, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında değişmektedir.

1+1 dairelerin metrekaresi 76, 2+1 dairelerin metrekaresi 111 ila 148, 3+1 dairelerin metrekaresi 188 ve 4+1 dairelerin metrekaresi 229 metrekare olarak öne çıkarıldı. Specify konut segmenti ile alıcıların tercihlerine sunulan konutlar henüz inşa aşamasını sürdürüyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

İstanbul Maltepe’nin yaşam standartlarını yükselten konut projesi Mesa Cadde, Sahil Yolu’na yürüme mesafesiyle alıcıları kendine çekiyor. Merkezi konumu ve göz dolduran Adalar manzarasının bulunduğu yeni yaşam alanında keyifli dakikalar geçirmek sizlerin elinizde.

Diğer konut projelerinden onu ayıran en önemli özelliğin açık hava şöminesi etkinliği ile geçtiğini hatırlatalım. Belirlenen alan üzerinde açık hava şöminesi ile güzel havaların keyfini aileniz ve komşularınız ile, şömine ateşinin başında yaşayacaksınız.

Neşeli seslerin yükseleceği oyun parklarında çocuklar tüm enerjilerini atarken, ebeveynler taze kekik ve nane kokularının sardığı organik bahçede yürüyüş yapabilme imkânı bulabilecek. Ayrıca akşam saatlerinde açık hava sineması ile yıldızların altında en sevilen filmleri izlemenin tadına varın.

Aktif yaşamı seven bireylere destek veren konut projesi, açık hava yoga alanları ve fitness center’ı ile spor yapmayı bambaşka bir şekle dönüştürüyor.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Mesa Cadde konutları merkezi konumu ile öne çıkarken, burada oturum sağlayan kişilere saniyelerin bile değerli olduğunu hatırlatıyor. İstanbul’un karmaşıklığı arasında yorulan bünyeler için oldukça elverişli olan yerleşim yeri, adeta zaman kaybının önüne geçmek için yaratıldı.

Ulaşım fırsatları arasında Maltepe Metrosu 3 dakika, metrobüse 18 dakika, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ile Avrasya Tüneli 20 dakika ve FSM Köprüsü 23 dakika mesafede yer almaktadır.

Aktif konut kampanyası

Mesa Cadde projesinde şimdi al, 1 yıl sonra ödemeye başla! 180 ay vade, 0,64 düşük faizli kredi ile ev sahibi olmanın tadına varın. 2017-2018 ‘European Property Awards’ ödüllü konutlarda, en düşük fiyat 599 bin TL’den başlarken, kişilerin tercihlerine göre bu rakam artmaktadır. Minimum metrekare bedelinin 5 bin 946 TL’den başladığı konutlar, Bağdat Caddesi konumu ile dikkat çekmeye devam ediyor.

İletişim: (0216) 352 32 12

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.