Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

MESA “En İyi Konut” olmaya devam ediyor

MESA, gayrimenkul sektörüne 50 yıl önce adım atan ve şimdilerde kendi konumunda yerini korumaya devam ederken; projelerinde günümüz şartlarına uygun olarak, daima yenilenmesiyle ön plana çıkıyor.

Covid-19 olarak bilinen salgın hastalık döneminde müşterileriyle irtibatı bırakmayan firma, projelerini kişilerin ayağına getirmeye devam etmektedir. Ayrıcalıklar konusunda bir numarada yer almakta olan MESA; toplum sağlığı bilincini taşıyan bakış açısını koruyarak görüntülü konuşma ve canlı sohbet ile proje tanıtımlarını başarıyla gerçekleştiriyor. Dijital dünyanın öneminin kavrandığı günümüzde dijitalleşmeyi başardığı gibi müşterilerin talepleri doğrultusunda hizmetlerinden hiçbir şeyi eksik etmedi.

Türkiye’de ilk hasta vakasının ortaya çıkmasıyla birlikte dijital konumunu koruyan marka, kişilerin sağlığını tehlikeye atmamakta kararlı. İnternet sitesi üzerinden randevu oluşturularak görüntülü konuşma hizmetinin aktif olduğu sıralarda, müşteri ister canlı sohbet isterse de görüntülü konuşmaya dahil ediliyor. Markayı tercih edenler, aynı zamanda dışarıya tek bir adım atmadan diledikleri projeler hakkında canlı sohbet veya görüntülü konuşmadan yardım alabilecek.

MESA doğa ile iç içe şehir merkezli villalarını satışa sundu

Çubuklu konumuyla dikkat çeken bahçeli villa blokları artık teslime hazır bir halde müşterilerini bekliyor. ‘MESA Çubuklu 28′ adını alan konut projesinde eşsiz orman manzarasına anbean tanık olmak sizlerin ellerinde. Üstelik sadece ormanla sınırlı olmayan manzarada, panoramik boğaz manzarası evlerinize taşınıyor.

80 bölüm ve 1 ticari alanın oluşturulduğu konut projesinde butik bir yaşam konsepti belirlenmiştir. MESA Çubuklu 28’i seçenler daima bu zevkten yarar sağlayacak ve prestij bir konuma sahip olacaktır. Çok katlı yapıları geride bırakmak isteyenlerin beklendiği bu az katlara sahip olan yapılarda mimari estetik göz zevkinizi dolduracak, doğanın doğal dokusu ile uyumlu bir hale gelecektir. Daire seçeneklerinin 3+1 üzerinden açıldığı villalarda, sizleri 6+2’ye varan tasarımlar beklemekte. Bahçeli villaların satışa çıktığı süreçte arzuya göre; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks dairelerden anahtar sahibi olabilirsiniz.

“En İyi Konut” olarak seçilen bir konut projesi

İstanbul aşıklarını tatmin eden yapısıyla ön safhalarda yerini alan Mesa Çubuklu 28 villaları; orman, doğal göl ve boğaz manzarasına sahiptir. Az katlı bu yapılarda, güneş ve doğa doyasıya yaşanacak ve yatay mimarisi sayesinde gökleri görmek kolaylaşacak. Toplamda 219 dairenin bulunduğu konut projesinde, butik konsepti ile adından söz ettirmeyi başaran yapılar; yüksek tavanlı, ferah ve geniş odalara sahiptir. Daire boyutlarında ise sizleri 125 metrekareden 300 metrekareye varan seçenekler beklerken, her sabah yeşile ve kuş cıvıltılarına gözlerinizi açmak sizlerin elinde.

Daha ilk günden “Devam Eden-En İyi Konut” ödülüne layık olan bu projede, doğal yaşama ulaşmak çok kolay. Doğanın her bir parçasını evinizde hissedeceğiniz geniş camlar sayesinde bırakın, orman evinize konuk olsun.

mesa yesilyaka koru
MESA Yeşilyaka Koru

Dijitalleşen dünyaya doğa içi yaşam geldi

Firmanın devam eden projeleri arasında doğa ve yaşamın ortasında bulunan Yeşilyaka Koru konut projesi; 178 villanın konumlandığı bölgede yeni alıcılarını beklemektedir. 180 bin metrekarelik yeşil peyzaj alanına sahip olan bu bölge, aynı zamanda gölet manzarası ve prestijli bir yaşam imkanını sizlere sunmakta.

Yeşilyaka Koru’da hemen teslim ile ev sahibi olabileceğiniz gibi Sedir, Söğüt, Ardıç ve tek katlı Ladin, Akasya villaları kişilerin zevkine göre tasarlanmıştır. İnternet sitesindeki formu doldurarak kolayca bilgi edinebileceğiniz gibi iletişim numarasından firmayla irtibat kurabilirsiniz.

Ayrıca yaşamı üst düzeylerde yaşamayı seven bünyelere bir diğer tercihlerde sunulan Yeşilyaka Su projesinin komşusu olan, yapımının tamamlandığı Yeşilyaka Koru’da alıcılara çeşitli fırsatlar sunulmaktadır. Bunlardan açık ve kapalı yüzme havuzları dikkat çekerken, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı adından sıkça söz ettirmektedir.

Firmaya nasıl ulaşabilirim?

Projeler hakkında detaylı bilgi için, randevu oluşturabileceğiniz web sitesi üzerinde görüntülü konuşma haftanın her günü belirli saatlerde yapılmaktadır. Görüntülü sohbetler talebe karşı 09:00 itibariyle başlıyor ve akşam 18:00’a kadar sürüyor. Web sitesi yerine randevuyu eski usul telefon yoluyla almak isteyenler ise; 444 9 366 numaralı Call Center’dan rahatlıkla ulaşım sağlayabilir.