Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Orman’daki örnek daire kullanıma açıldı

Orman ve doğal göle komşu olan Mesa Orman projesindeki az katlı binaların içerisinde toplam 219 adet bina bulunuyor. Şehrin gürültüsünden uzaklığı ve doğal alanlarıyla bilinen Beykoz’da inşa edilen projedeki dairelerin geniş camları bulunuyor.

Projedeki dairelerin satın alımında 0,79 faiz oranıyla 180 ay vadeye kadar ödeme seçeneği sunuluyor. 2020 yılının mayıs ayında teslim edileceği belirtilen proje Çubuklu Mahallesi’nde yer alıyor. Projedeki daireler 1 milyon 989 bin lira ile 6 milyon 826 bin lira arasında satılıyor.

Mesa Meskenin yaşama geçireceği projede örnek daire potansiyel alıcılara sunulmaya başlandı.

Örnek detaylarını titizlikle tasarladıklarını belirten Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, “Yalın, estetik ve fonksiyonel bir çizgi ile tasarladığımız dairemizi dünyaca ünlü markaların mobilyaları ile tamamladık. Doğayla iç içe, bol oksijenli bir yaşam sunan MESA Orman‘ın tüm ayrıcalıklarını örnek dairemiz ile konut alıcılarına somut olarak sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mesa Orman projesinde sosyal donatılar

Mesa Orman projesinde koşu parkuru, yürüyüş yolları, parklar, bahçeler, dinlenme alanları, havuzlar, tenis ve basketbol sahaları, çocuk oyun parkları bulunuyor.

Site alanında bulunan süs havuzları ve mini şelale ise projeye estetik bir değer katıyor.

Projedeki daire seçenekleri

Mesa Orman projesindeki 2+1 tipindeki daireler brüt 98,24 metrekare genişliği ile brüt 140,16 metrekare genişliği arasında, 3+1 tipindeki daireler brüt 147.66 metrekare genişliği ile brüt 159.35 metrekare genişliği arasında, 4+1 dubleks tipindeki daireler ise brüt 236.98 metrekare genişliği ile brüt 277,79 metrekare genişliği arasındaki seçeneklerle sunuluyor.

Projedeki dairelerin çoğunda birden fazla balkona yer verilirken projedeki konutlarda iş odası da bulunuyor.

Projedeki ödeme seçenekleri

1 milyon 989 bin lira ile 6 milyon 826 bin lira arasında satılan dairelerin peşin alımında yüzde 15 oranında indirim; banka kredisi ile satın alımlarda ise yüzde 0,79 faiz oranıyla 180 aya kadar vade imkânı sağlanıyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Acarlar Mahallesi, Çubuklu Çiftlik Yolu Caddesi, No: 4 Beykoz / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

444 9 366