Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Panorama Maltepe ön talep topluyor

Konut projesi İstanbul, Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi, Zümrütevler Mahallesi’nde yer almaktadır. Maltepe konut projesi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Mesa Panorama Maltepe projesinde ön talep toplama süreci başlamış durumdadır.

Proje özellikleri neler?

Ada ve orman manzarasına sahip konutlar 12 bin 311,69 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi zemin + 17, zemin + 18 ve zemin + 19 katlı toplam 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. 3 adet konut bloğunda ise toplam 317 adet meskene yer verilmektedir.

317 adet konut 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı tip dairelerden meydana gelmektedir. Konut projesi 70.53 metrekare ile 221.46 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki dairelerden meydana gelmektedir.

372 aracın park edebileceği kapalı otopark alanı ve 670 metrekarelik sosyal tesis alanı yer almaktadır. Ayrıca projenin 10 bin metrekaresi yeşil alandan oluşmaktadır. Ön talep toplama aşamasında olan projede ödeme planı ve daire fiyatları ise henüz belli değildir.

Mesa Panorama Maltepe nerede yer alıyor?

Konut projesi E5 karayoluna, Hilltown AVM’ye, Piazza AVM’ye yakındır. Maltepe konut projesi TED Rönesans Koleji’ne de yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Kadir Has Anadolu Lisesi’ne yakındır. Anadolu Adalet Sarayı ise projeye yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje ayrıca Yeditepe Üniversitesi’ne, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne ve İstmarina AVM’ye de yakın bir konumda yer almaktadır. Ulaşım olarak ise Maltepe Metro ve Huzur Evi Metro durağına yakın bir konumdadır.

Konut projesi Zümrütevler Mahallesi, Çağlayanlar Sokak, No: 20, Maltepe / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

“Mesa Panorama Maltepe ön talep topluyor” için 4 yanıt

1+1 ve Güney dogulu cepheye bakan daire fiyatları nedir?

Yorumlar kapatıldı.