Kategoriler
Proje Haberleri

Met 39 Şahinbey satışları başladı

Met 39 Şahinbey projesi birbirinden ünlü ve kaliteli markaların tasarımıyla dekore edilen proje sizleri bekliyor. Söz konusu olan proje Metyap İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca bu proje Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunmaktadır. Size ve ailenize ideal bir yaşam olanağı sağlayan projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. 2 artı 1 dairelerin tamamı satılmış olup sınırlı sayıda 3 artı 1 konutlar projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Met 39 Şahinbey projesinde satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare olmakla birlikte, net 105 metrekaredir. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için bir otopark bulunmaktadır. Daire içerisinde ise; laminant zemin ve seramik zemin kullanılmıştır. Hilton banyo özelliklerine sahip 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanında duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak, mobilya, vestiyer ve çamaşır odası bulunmaktadır. Ayrıca spot aydınlatmalarla şık bir görünüm sağlanmaktadır.

Kaliteli marka tasarımıyla dikkat çeken projede, dış duvarda ytong, iç duvarlarda kaybims kullanılmıştır. ocak, fırın ve davlumbazda silverline, bina içi ve cephe kaplama seramiklerinde Kütahya Seramik kullanılmıştır. Bunlar gibi birçok ünlü markaya yer veren projesinin kalitesi cezbediyor.

Engelli bireylere uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, giriş/rampa, merdiven ve park alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, tuvalet, geniş koridor, mutfak, oda kapısı, tutamak/korkuluk ve priz/elektrik anahtarı bulunmaktadır.

Met 39 Şahinbey konumu hakkında

Met 39 Şahinbey projesi Gaziantep’in Şahinbey İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Şehir merkezine yakındır ve civarda üniversite, okul, hastane ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Ulaşım araçları olarak dolmuş, otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz.

Met 39 Şahinbey fiyatları ne kadardır?

Söz konusu olan projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Ancak 2 artı 1 dairelerin tamamı satılmıştır. Satışta olan brüt 120 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL ile 700.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 999 46 38 ya da 0 (533) 657 22 39 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…