Kategoriler
Proje Haberleri

Moa Rezidans Kuşadası’da yükseliyor

Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, İkiçeşmelik Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Kuşadası konut projesi My Max Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Moa Rezidans Kuşadası projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İkiçeşmelik Mahallesi, 613. Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde 3 konut bloğunda toplam 24 adet daireye yer verilmektedir. Ayrıca konut projesindeki daireler tek tip olarak tasarlanmıştır.

Moa Rezidans Kuşadası projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tipindeki dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 125 metrekare olarak projelendirilmiştir. 3+1 tip daireler brüt 125 metrekare, net ise 105 metrekare büyüklüğündedir.

Tamamı güney cepheli olan dairelerin yer aldığı projede temel çalışmaları da başlamış durumdadır. Projedeki dairelerde akıllı ev sistemi, asansör, kameralı güvenlik, üçlü ankastre set gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca projede ısı yalıtımı, ses yalıtımı gibi bir çok özellikler de yer almaktadır. Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede enerji kimliği de tamdır.

Moa Rezidans Kuşadası fiyatları ne kadar?

Kuşadası konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde uygun ödeme seçenekleri ve peşin satın alımlarında ekstra indirim fırsatı sunulmaktadır.

Proje nere yer alıyor?

Moa Rezidans Kuşadası konut projesi eğitim kurumlarına ve marketlere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca konut projesi İkiçeşmelik Mahallesi, 09400 Kuşadası / Aydın adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0256 618 00 44 ve 0531 624 09 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…