Kategoriler
Proje Haberleri

Myra Park Evleri Fethiye 30 Eylül’e kadar özel fırsatlarla satışta

Muğla Fethiye konut projesi Canyol İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Muğla İli, Fethiye İlçesi, Taşyaka Mahallesi’nde inşa edilen Myra Park Evleri Fethiye konut projesinde daire satışları cazip vade farkı seçenekleri ile devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Fethiye Taşyaka Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Mendos Dağlarının eteklerinde ve arkası orman olan proje doğayla tamamen iç içe bir yaşam sunmaktadır. Aynı zamanda tarihi doku ile birleştiği mimarisi, harika manzarası ve zengin sosyal olanakları ile de dikkat çekmektedir. Fethiye’nin en büyük projesi olan Myra Park Evleri Feyhiye 32 adet konut bloğundan oluşmaktadır. Bu konut bloklarında ise toplam 317 adet daire yer almaktadır. Sosyal olanak bakımından zengin olan projede 2500 metrekarelik kapalı, 2000 metrekarelik de açık alana sahip “Friends Aktivite Clubleri” bulunmaktadır. Ayrıca Uluslararası Oxygen The Muscle Factory spor salona sahip olan projede bahçe alanları da yer almaktadır. Bunların yanı sıra panoramik havuz, kafe, restoran, çocuk oyun alanları, taş barbeküler gibi sosyal olanaklarda bulunmaktadır.

Proje kapsamında yer alan daire içleri kiler, ankastre set, gömme dolap gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca daire içlerinde ebeveyn banyosu, vestiyer, çamaşır odası da bulunmaktadır. Yatırıcımlar için oldukça cazip fırsatlar sunulan projede değer artış hızı ve kira getirisi de son derece fazladır. Fethiye konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Projede 72 metrekare ile 154 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip daireler mevcuttur. Aynı zamanda daireler arasında dubleks seçeneklere de yer verilmiştir.

Myra Park Evleri Fethiye Fiyatları Ne Kadar?

Muğla Fethiye konut projesinde yer alan konutlar, 0,99 faiz oranlı kredi imkanları ile satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 798 bin TL’den başlamaktadır.

72 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 798 bin TL,

Büyüklükleri 126 metrekare ile 154 metrekare arasında değişen 2+1 tip daireler 991 bin TL,

Aynı zamanda 133 metrekare ile 144 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip olan 3+1 daireler 1 milyon 184 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Fethiye’nin en büyük ve kapsamlı projesi olan Myra Park Evleri Fethiye özel bir konumda yer almaktadır. Proje tamamen doğanın içerisinde yer almaktadır. Ayrıca ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya da kolay ulaşılabilir bir konumdadır.

Dalaman Havalimanına 50 km,

Erasta AVM’ye 1 km,

Fethiye Devlet Hastanesi’ne 2 km,

Çalış Plajına 8 km,

Ölüdeniz’e 12 km mesafede yer almaktadır.

Aynı zamanda sadece 50 metre uzaklıkta bulunan minibüs ve otobüs durağından geçen minibüslerle şehrin merkezine de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0538 446 02 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Myra Park Evleri Fethiye 30 Eylül’e kadar özel fırsatlarla satışta” için bir yanıt

Iyi günler, küçük bir soru sormak istiyorum, sizden fiyatlar hakkında bilgi istemiştim ve geldi şu an bu sayfayı gördüm ve bana WhatsApp den gönderilen fiyatlar ile bu fiyatlar arasında büyük fark olduğunu gördüm açıklama yapabilir işiniz.
Sdiden teşekkürler
Hüseyin ilgün

Yorumlar kapatıldı.