Kategoriler
Proje Haberleri

Naz Panorama Karasu satışları devam ediyor

Naz Panorama Karasu projesi çeşitli özellikleri ve sosyal faaliyet alanlarıyla sizler için satışa sunuluyor. Proje Sakarya Karasu’da bulunmaktadır. Ayrıca bu proje Sarımert Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Sarımert Yapı’dan Kampanyalı 2 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklükleri brüt 78 metrekare ile 90 metrekare arasında değişmektedir. Site 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Dev su kaydıraklı Açık yüzme havuzu, buhar odası, sauna ve spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için oyun parkı ve kreş bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Projede eşi benzeri bulunmayan her blok üzerinde benzersiz seyir terasları bulunmaktadır. İç özellikleri olarak; laminant zemin olarak kullanılmaktadır. Amerikan kapı, Amerikan mutfak, ankastre mutfak, barbekü ve mutfak doğal gazı yer almaktadır. Ayrıca hilton banyo özellikli banyo yer almaktadır. Engelli bireyler için araç park yeri bulunmaktadır.

Naz Panorama Karasu konumu hakkında

Naz Panorama Karasu projesi Sakarya’nın Karasu İlçesinde İncili mahallesinde bulunmaktadır. Park ve yeşil alan manzaralı olup şehir merkezine yakın konumdadır. Ayrıca alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım olarak anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Naz Panorama Karasu fiyatları ne kadardır?

Projede satışa sunulan brüt 78 metrekare ile 90 metrekare arasında değişen 2 artı 1 daireler 269.000 TL ile 315.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 050 34 54 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…