Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef Arsa Diyarbakır satış ofisi açıldı

Nef Arsa, Türkiye’nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır’ında bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Bu gelişme, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul sektörünün lideri olan Nef’in büyümesine ve yatırım potansiyeline vurgu yapıyor. İşte bu Nef Arsa Diyarbakır satış ofisi açılışı hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

Nef Arsa Diyarbakır satış ofisi

Nef Arsa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan arsa portföyünü yönetmek ve yeni sahipleriyle buluşturmak amacıyla 31. satış ofisini Diyarbakır’da açtı. Bu yeni ofis, Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesindeki Fırat Mahallesi Mezopotamya Bulvarı’nda konumlanmış durumda. Nef Arsa, bu adımıyla Diyarbakır’daki büyüme potansiyelini değerlendirmeyi amaçlıyor.

Geniş ve Çeşitli Proje Yelpazesi

Nef Arsa, son iki yılda 3,5 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştirdi. Bu satışlar Sakarya’dan Assos’a, Beynam’dan Kaz Dağları’na, Çanakkale Köseler’den Dikili’ye, Ankara’dan Gaziantep’e kadar Türkiye’nin farklı bölgelerini kapsıyor. Artık Nef Arsa’nın geniş ve çeşitli proje yelpazesi, 30’un üzerinde satış ofisi aracılığıyla tanıtılıyor.

Kolay Ödeme Seçenekleri ve Modüler Ev Sistemleri

Tüm Nef Arsa lokasyonlarında %0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 24 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, Nef Arsa projelerinde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesi ile sağlanıyor. Bu, ev almak isteyenlere daha fazla esneklik ve seçenek sunuyor.

Nef Arsa Satış Direktörü açıklamaları

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, Nef Arsa’nın 5 yıldır sektörde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bir arsadan başlıyorsunuz, biz o arsanın geliştirmesini yapıyoruz, teknik konularını ve altyapısını hallediyoruz. Daha sonra projeyi teslim ettiğimiz zaman evinizi üstüne yapabiliyorsunuz ve bu evinizi önce bütçeniz kadar bir kısmını sonra ekleyerek yapabiliyorsunuz. Aslında bir nevi kademeli ev alma sistemi de diyebiliriz arsa yatırımı için.”

Geleceğe Dair Büyüme Planları

Firma hedefleri arasında 2023 sonu itibariyle 40’a yakın ofise ulaşmaktadır. Erkan, “Nef Arsa gitgide büyümektedir. Çünkü çok fazla talep var, arsa şu anda gayrimenkul piyasasında en çok talep gören üründür. Özellikle Anadolu’dan çok fazla talep vardır. Ayrıca yatırım yapmak, güvenli yatırım yapmak aslında bir ihtiyaçtır.”

Diyarbakır’ın Atılımı ve Potansiyeli

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Gaziantep’in ardından 2’inci satış ofisi Diyarbakır’da açılmıştır. Erkan, “Diyarbakır da bizim çok talep gördüğümüz şehirlerdendir. Biz de çok büyük bir heyecanla buranın açılışını yaptık. Diyarbakır’ı seçmemizin en önemli sebeplerinden biri de Diyarbakır inanılmaz bir atılım içinde. Yatırım alıyor, yatırım yapıyor. Diyarbakır büyüdüğü, bizim ürünümüz de aslında bir yatırım ürünü olduğu için burası çok büyük bir potansiyel ve çok büyük bir fırsat.” dedi.

Nef Arsa, Türkiye genelindeki büyümesini sürdürmektedir. Ayrıca yeni bir satış ofisi açarak Diyarbakır’daki yatırım fırsatlarını değerlendirmektedir. Geniş arsa portföyü ve çeşitli projeleriyle, ev sahibi olmak isteyenlere daha fazla seçenek sunmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…