Kategoriler
Emlak Haberleri

Nef arsa satış ağını genişletiyor

Gayrimenkul sektörünün öncüsü olan Nef, yatırımcılara cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. “Nef Arsa” adını taşıyan bu özel projeler, Türkiye’nin önde gelen şehirlerinde yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Konya, Antalya, Sakarya ve Bursa’dan sonra şimdi sıra Gaziantep’te. Nef Arsa, yeni açtığı ofisi ile yatırımcılara daha geniş bir coğrafyada hizmet vermeye başlıyor.

 Değerli Lokasyonlarda Yatırım Fırsatı

Nef Arsa, Türkiye’nin dört bir yanında değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çekiyor. Her bir proje, bölgenin eşsiz doğası ve potansiyeli ile öne çıkarken, Nef Arsa’nın yaratıcı yaklaşımıyla bir araya geliyor. Gaziantep’teki yeni satış ofisi, bu projeleri yatırımcılara tanıtarak fırsatlar sunmaktadır.

Yatırımın Güvencesi: Nef Arsa

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, yatırım yapmak isteyen müşterilere daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için Anadolu’nun birçok şehrinde yeni ofisler açtıklarını belirtmektedir. Erkan, “Nef arsa ürünlerine çok yüksek bir talep olduğunu biliyoruz ve müşterilerimize en iyi servis deneyimini yaşatmak için Anadolu şehirlerinde ve Avrupa’da Türklerin yaşadığı bölgelerde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün Dikili’den, Çanakkale Assos’a, Ankara Beynam’dan, Sakarya’ya çok geniş bir portföyümüz var. Bu portföyü Türkiye genelinde arsa yatırımcıları ile buluşturabilmek için Nef Arsa olarak farklı lokasyonlarda hizmet veriyoruz. Bugün de en yeni ofisimizi Gaziantep’te açtık. Yine bu ay içinde, Köln ve Berlin bayilerimiz satışa başladı. Çok yakın zamanda Diyarbakır Nef Arsa ofisini, yıl sonuna kadar da planladığımız Türkiye ve Avrupa’daki farklı şehirlerde yeni Nef Arsa ofislerimizi hayata geçireceğiz; Türkiye ve Avrupa’da 100’e yakın satış noktasında tüketiciler, Nef Arsa ürünlerine ulaşılabilir olacak” diyor.

Yatırımda Yeni Bir Perspektif: Paylaşım Modeli

Nef Arsa, sadece arsa piyasasına yenilik getirmekle kalmamıştır. Aynı zamanda ‘paylaşım modeli’ ile yatırımcılara yeni bir bakış açısı sunmaktadır. Örneğin, Çanakkale’den bir arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyünde bulunan Sakarya, Ankara veya İzmir’deki arsaları da kullanma imkanı sunarak yatırımcılara farklı seçenekler sunmaktadır. Nef’in patentli tasarımı olan Fold Village üniteleri ile şehir hayatının avantajları ile doğal hayatın ayrıcalıklarını bir araya getiriyor. Eğitimden sağlığa, spordan sanat faaliyetlerine ve eğlenceye kadar birçok alanda yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Kolay Ödeme Seçenekleri ile Doğal Yaşamın Kapıları Aralanıyor

Sakarya, Assos, Ankara Beynam, Kaz Dağları, Çanakkale Köseler, Lüleburgaz ve Dikili arsalarında satışlar devam etmektedir. Ayrıca, tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Ayrıca yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı sunulmaktadır. Bunların dışında ayrıca 24 aya varan vade seçenekleri sunulmaktadır. Böylece hayalini kurduğunuz doğal yaşama kolayca sahip olabilirsiniz.

Özgürlüğün Adı: Müstakil Evler

Nef Arsa, doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam kurma olasılığını sunmaktadır. Aynı zamanda müstakil ev sahibi olmanın özgürlüğünü de ekliyor. Modüler ev sistemleri Nef’in mimari tasarım ve uygulama güvencesi ile hayata geçiriliyor.

Nef Arsa, Türkiye’nin dört bir yanında yatırımcılara eşsiz fırsatlar sunmaktadır. Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği projeler, paylaşım modeli ile yatırım yapma olanağı sağlıyor. Kolay ödeme seçenekleri ile doğal yaşamın kapıları aralanmaktadır. Ayrıca müstakil evlerde özgürlük yaşanmaktadır.

Nef Arsa projeleri, Türkiye genelinde birçok şehirde hizmet veren ofisleri ile daha fazla kişiye ulaşıyor.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…