Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Nidapark Ayyıldız projesi nerede inşa ediliyor?

Kâğıthane’de inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesinde 95 adet konut ve 10 adet ticari alan bulunuyor. Merkezî bir konumda yükselen proje, Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul ortaklığıyla yükseliyor.

Beş katlı tek bloktan oluşan projenin 2021 yılının ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yüzde 20 indirim ve 24 ay vade farksız ödeme seçenekleri yer alıyor.

Nidapark Ayyıldız projesinde sosyal donatılar

Merkez Mahallesi’nde konumlandırılan Nidapark Ayyıldız projesinde açık yüzme havuzu, teras, fitness salonu, soyunma alanları, sauna, avlu yer alırken zemin katında kış bahçesine yer veriliyor.

Kapalı otoparkı da bulunan projedeki açık yüzme havuzu, binanın çatı katında bulunurken projedeki terasta oturma alanları da yer alıyor. Yeşil peyzaj alanlarının olduğu projedeki süs havuzu, siteye estetik bir değer katıyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Cendere Caddesi’nde yer alan Nidapark Ayyıldız projesindeki 61 adet 1+1 simpleks tipindeki daireler 64 metrekare genişliğinde, 22 adet 2+1 simpleks tipindeki daireler 104 metrekare genişliğinde, yedisi dubleks; ikisi ise simpleks olmak üzere 9 adet 3+1 tipindeki daireler ise 144 metrekare genişliğinde, üç adet 4+1 dubleks tipindeki daireler 255 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projede hangi ödeme seçenekleri sunuluyor?

Yurdagül Sokak’ta inşaatına devam edilen Nidapark Ayyıldız projesindeki dairenin fiyatı peşin olarak ödendiğinde konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ya da 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hayata geçirilmeye hazırlanan proje birçok yere yakın mesafelerde konumlandırılıyor. Özel hastaneleri, özel üniversiteleri, Alışveriş merkezlerini, marketleri ve parkları çevresine alan proje, ulaşım ağlarına da yakın mesafede bulunuyor. Konut sakini metro ve otobüs duraklarına yürüyerek ulaşabilirken proje, metrobüs hattına ve D100 yoluna yaklaşık 3 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor.

Merkez Mahallesi, Cenderece Caddesi, Yurdagül Sokak, Kâğıthane / İstanbul açık adresi üzerinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 4 846