Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül Karat Kayseri satışları başladı

Ödül Karat Kayseri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ödül Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Seçilen renkler, malzemeler, şık detaylar ve özenli işçilik bir araya gelerek yaşam alanlarını konforlu hale dönüştürmektedir. Tasarruflu ve yeni nesil sağlıklı ev konsepti ile tasarlanan bu proje, kendi elektriğini kendi üretmektedir. Kaskat merkezi sistem pay ölçer sistemi ile tasarruf sağlamaktadır. Çatılarında ortak gideri azaltmak için güneş enerjisi panelleri bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Ödül Karat Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Yakut Mahallesi’nde bulunmaktadır. İş ve alışveriş merkezleri, havaalanı, hastaneler ve Adliye Sarayı’na yakın mesafede yer almaktadır.
Ödül Karat Kayseri projesinde brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 309 38 34 veya 0 (507) 518 03 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…