Kategoriler
Proje Haberleri

Park Karaman AVM açılıyor

Karaman İlinin ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan  Park Karaman AVM projesinin açılması için geri sayım başladı. Karaman şehrinin en önemli bölgelerinden birinde inşa edilen Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi 26 Kasım 2020 tarihinde hizmete açılıyor. Ulusal ve uluslararası birçok markayı bir araya getirecek olan Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi Karaman İli’nin yeni cazibe merkezi olacak.

Karaman’ın ilk AVM’si olacak

Söz konusu Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi içerisinde yer alan markaların çoğu, Karaman şehrinde yaşayanlar için bir ilk olacak. Karaman şehrinde yaşayanlar da bu nedenle bu markalarla ilk kez buluşacak olmanın heyecanı yaşıyor. Kenti gıda, giyim, eğlence ve hizmet gruplarından 100’ün üzerinde mağaza ile buluşturacak olan Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesinde E-Bebek mağazasından Penti mağazasına, Mavi Jeans markasından FLO mağazasına, Defacto mağazasından Karaca mağazasına kadar bir çok marka yer alacak. AVM içerisinde ayrıca English Home mağazasından Atasun Optik mağazasına, Burger King markasından Özsüt mağazasına, Gratis mağazasından Tavuk Dünyası markasına kadar bir çok mağaza daha yer alacak. Proje içerisinde bunların dışında ayrıca Migros, Abdullah Kığılı, Playland, Toyzshop gibi bir çok Türkiye’nin bildiği ve sevdiği markalar da yer alacak. Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi içerisinde 11 adet restorant da yer alacak.

Park Karaman AVM nerede yer alıyor?

Misafirlerini 35 bin metrekarelik kapalı alanda ağırlayacak olan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi şehrin en işlek ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde yer alan Mersin ve Konya otoyolu ile Ermenek ve Ereğli İlçe yollarının kesişme noktasında yer alan otogar kavşağında yer almaktadır.

600 kişilik sinema salonu olacak

Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi içerisinde sinema salonuyla da ziyaretçilerini ağırlamaya hazır. Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde 600 kişi kapasiteli sinema salonlarında en son vizyona giren filmler Karaman şehrindeki vatandaşlarla buluşturulacak. Proje içerisinde çocuklara özel 2 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip oyun ve eğlence alanını yer alıyor. Ayrıca oyun alanları dışında çocuklara yönelik yapılacak birbirinden eğlenceli animasyonlar ve oyunlar olacak.