Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Park Mozaik projesi 0.99 faiz ile satışta

Park Mozaik, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile Ankara’nın Yaşamkent bölgesinde hayat buldu. Alıcılara yeni fırsatlar tanıyan konut projesi, şimdilerde 0.99 faizle satışta.

Park Mozaik proje özellikleri

Ankara’nın yatırım merkezlerinden birisi haline dönüşen Yaşamkent’te yükselen konutlar, A konut segmentine sahiptir. Başta Mesa Mesken Sanayii A.Ş. olmak üzere, Tepe İnşaat tarafından ortaklaşa yürütülen proje, sektörün yeni yatırım araçlarından birisi. Firma bünyesinde gerçekleştirilen Tepe Aura, Mesa Gökada, Tema İstanbul Bahçe ve Yeşil Yaka Koru kadar başarılı olan Park Mozaik, başlıca projelerin peşinden geliyor. 75 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen konutlar, 47 bin metrekarelik ayrımında peyzaj alanını da beraberinde getirdi.

Gelir grubu bakımından üst ve alt gruba hitap ettiği söylenen bu prestijli konut projesi için ilk adımlar 2014 yılında atıldı. 13 blok üzerinden tasarlanan yapıların 3’ü kule şeklinde, 10’u ise yataydır. 35 katlı binalarda toplamda 885 daireye ev sahipliği yapan Park Mozaik, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerini de beraberinde getiriyor.

Dairelerin boyutu; 2+1’de 115.06 metrekare, 3+1’de 148.11 ila 163.400 metrekare, 4+1’de 167.90 ila 178.68 metrekare, 5+1’de 210.68 ila 266.45 metrekaredir. Alıcıların tercihlerine göre değişen daire boyutları, 6+1’de 270.34 metrekareye ulaşmaktadır.

Projede yer alan sosyal donatılar

Park Mozaik projesini diğer projelerden ayıran ve önemli bir yere taşıyan asıl gelişme 9 tematik meydanı içermesidir. Bu sayede çeşitli hayat stiline sahip kişilerin bir arada uyum sağlaması ve zıtların bir bütün haline getirilmesi hedeflenmiştir. Kitap severlerin Okuma Meydanı ile kendilerine ait yarattıkları dünya kadar, bitkinin ve toprağın sevildiği Aromatik Meydan’da hobiler edinilmesi kolaylaştı. Tüm bu meydanlara ilaveten açık havada yoga yapmanın keyfi zihni özgürleştirmek için oldukça ideal.

Bilinen meydanların kendi yönlerini taşıdığı ve isim sahibi olduğu biliniyor. Böylece 9 tematik meydan, Sanat Merdivenleri, Canlı Meydan, Aromatik Meydan, Yaşam Meydan, Okuma Meydanı, Mozaikli Yol, Mistik Meydan, 1001 Dilek ve Macera Adası adını aldı.

Geride kalan sosyal olanaklar ise; kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanları, açık hava sineması, kaykay parkı, amfiteatr ve yürüyüş parkıdır.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Park Mozaik, D-200 Eskişehir Yolu konumu sayesinde tüm fırsatları elinde barındırıyor. Ulaşım imkanlarının bir cadde üzerinde yer almasının yanı sına, özellikle Ankara Çevre Yoluna olan bağlantısı ile şehir içi ve şehir dışı avantajları elinde tutmaktadır. Çocuklarının geleceğini düşünen ebeveynler için son derece önemli eğitim kurumlarını da çevresinde barındıran yerleşim yeri, Uğur Koleji ve Doğa Koleji ile tüm dikkatleri üzerine çekmekte. Ayrıca Güven Hastanesi gibi başlıca sağlık kurumunun yakınlığı da konutlara önemli avantajları getirmeye devam ediyor.

120 ay vade seçeneği

Hemen teslimin yapıldığı evler 0.99 faiz oranı ile 60 aydan 120 aya varan vade seçeneklerini beraberinde getiriyor. En az 100 bin TL’den alınan bir evde aylık ödemeler vadeye göre 2 bin 218 TL ila bin 428 TL arasında değişmektedir.

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.