Kategoriler
Proje Haberleri

Paşhan İnşaat Demir Garden lansman fiyatlarıyla satışta

Paşhan İnşaat Demir Garden projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Paşhan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.761 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan projede 5 blok, 7 adet villa ve 12 adet dükkan bulunmaktadır. Konutların 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

10.761 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan projede 5 blok, 7 adet villa ve 12 adet dükkan bulunmaktadır. Konutların 2 artı 1’den 5 artı 1’e kadar seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 103 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 167 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 171 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca geniş peyzaj alanı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra buhar odası, hamam, sauna, çocuk oyun parkı, ring alanı ve kamelyalar bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Akıllı ev sistemi özelliği bulunan konutlarda yüz tanıma & parmak izi okuyucu, görüntülü diafon ve intercom sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra zemine laminant parke uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur.

Paşhan İnşaat Demir Garden konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs ve dolmuş durakları 2 dakikalık mesafededir. Marmaray 20 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Paşhan İnşaat Demir Garden fiyatları ne kadardır?

Paşhan İnşaat Demir Garden projesinde lansman fiyatları ve avantajlı farklı ödeme seçenekleri ile satışlarımız başlamıştır. Brüt 103 ile 135 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1.258.000 TL ile 1.635.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 167 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.111.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 171 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.173.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 378 13 13 veya 0 (552) 836 40 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…