Kategoriler
Emlak Haberleri

Pelican Hill Batı Mahal hemen teslim villalar

Pelican Hill Batımahal Evleri konut projesi lüks yapısı ve oldukça şatafatlı görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan konumu sayesinde, toplamda 400 bin metrekarelik bir arsa üzerinde yükselen villalara hemen teslim ile sahip olabilirsiniz. Yalçın Group imzasını taşıyan proje, müstakil, bahçeli villa yaşam anlayışını yeniden tasarlamayı kendine görev edinmiştir. 

Pelican Hill Batı Mahal proje özellikleri

Yaşamını daima geniş evlerde sürdürmeyi düşleyen, bahçesiyle ve mimarisiyle sadece kendisine has olmasını dileyenler için gerçekleştirilen bir konut projesidir. İç tasarımıyla adı kadar konuşulacak olan villalarda, salon-mutfak-yatak odaları ve bahçeleri donatan sofistike tasarımıyla sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Gürültü ve hava kirliliğinden uzak konumu sayesinde gözlerden uzak, rahat bir yaşama kucak açacaksınız. “Natamam değil, Tastamam” sloganını kendine benimseyen ve gece ile gündüzün ayrı katlara ayrıldığı 2 katlı villalar toplamda 150 adet olarak karşımıza çıkıyor.

3 farklı villa tipini içinde barındıran Pelican Hill Batı Mahal projesi, her villaya özel farklı tasarımıyla hayata geçirildi. Mimariye özel dokunuşlar kazandıran firma, villa tiplerini KATIE-JASMINE ve ILERIA BATIMAHAL olarak üç sınıfa ayırmıştır. Kullanım alanları villaların tasarımlarına göre değişmekle birlikte 479 metrekareden 599 metrekareye varan genişliklere sahiptir. Ayrıca bahçe alanlarının 1800 metrekare ila 3000 metrekare arasında değişim göstermeleri de villa boyutlarını etkileyen bir diğer unsurlardan biri.

Villa iç detaylarına göz gezdirdiğimizde yalnızca salon içlerinin 120 ila 160 metrekare arasında değişim gösterdiği görülüyor. Aynı zamanda her alıcının kendi konutuna özel yüzme havuzu, özel kapalı garajı ve müştemilat eklentileri bulunmaktadır.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Dünya kenti olmaya aday olarak görülen Pelican Hill Batı Mahal projesinde birbirinden farklı alışveriş merkezleri, eğitim kurumları ve başlıca merkezler sizleri karşılamaktadır.

Eğitim kurumları arasından; MEF Okulları, Işık Okulları, Kültür 2000 Koleji, Bahçeşehir Koleji, Bilfen Eğitim Kurumları, Okyanus Koleji, Yıldızlar Koleji, Alkev Eğitim Kurumları, Özel MEV Okulları, İstanbul International Community School, Beykent Üniversitesi, Arel Üniversitesi ve Hakımköy Doğa Koleji sizleri beklemektedir.

Alışveriş merkezlerindeki çokluk oranı alışveriş tutkusuna sahip herkesi mutlu etmeye yetiyor. Seçenekleriniz arasında bulunan alışveriş merkezleri; Akbatı AVM, Mall of İstanbul, Marmara Park AVM, Perlavista AVM, Prestige Mall, Torium AVM, Beylikdüzü 5M Migros / AVM, Beylicium AVM, Atirus AVM, Real, Metro, Koçtaş, Bauhaus, Design, Outlet’dir.

Başlıca merkezlerden Sancaklar Camii, Gülman Binicilik ve Spor Kulübü, K9 Horse Club ve Midwood sayesinde kendinize birçok hobi edinebilir veyahut olan hobilerinizi geliştirebilirsiniz.

İletişim: +90 212 886 19 00 / +90 212 886 28 63