Kategoriler
Emlak Haberleri

Pruva Gündoğan’da hemen teslim dubleks daireler

Pruva Gündoğan projesi Muğla ilinin turizm cenneti haline gelen Bodrum’da yükseliyor. 1963’ten bu yana sektörde büyük işler başarmış İntaş firmasının imzasını taşıyan konut projesi; yirmi bin metrekarelik arsa üzerinde bahçeli dubleks villalardan oluşmaktadır. Plaj ve iskeleye yakın konumuyla daima kendinizi kalabalık ortamlardan koruyacaksınız.

Pruva Gündoğan proje özellikleri

24 daireli mimari şıklığı gözler önüne seren konut projesi, sizleri büyükşehrin karmaşık hayatından kurtarıyor. Yeşilliği ve masmavi deniziyle iç huzuru yakalamak isteyenlerdenseniz, sizlerde bu projeyi severek benimseyeceksiniz.

Toplamda 16 adet 4 oda 1 salon seçenekli bahçeli dubleks evler, 160 metrekare genişliğine sahiptir. 3 adet yatak odası, 3 adet banyo, Rehau ısı ve yalıtımlı PVC pencere sistemleri, birbirinden şık özel tasarıma sahip balkon ve banyo dolapları alıcısını bekliyor.

Dubleks haricinde 8 adet 3 oda 1 salon teraslı düz dairelere, 150 metrekare genişliğinden sahip olabilirsiniz. Bir üst seçenekten tek farkı ise sadece 3 odası bulunmasıdır. Tıpkı dubleks konutlar gibi içeriğinde yer alan pencere sistemleri ve özel tasarım mobilyalar sizleri beklemektedir.

Pruva Gündoğan katlanır cam sistemleri sayesinde teras ve balkondan evinizin içine deniz kokusunu doldurabilirsiniz. Ayrıca bu cam sistemi sayesinde manzaranız daimî gözler önünde bulunacaktır. Isı ve ses yalıtımına sahip özel sistemli pencereler dışarıdaki seslerin eve girmesini önleyeceği için baş ağrılarınızdan kolaylıkla kurtulacaksınız.

Tüm odalarında serin ortamın eksikliğini hissetmeyeceğiniz klimalar sizlere huzur dolu bir şekerleme fırsatları sağlayacaktır. Sadece kendine ait olan plajı sayesinde sıcak kumlarda ısınabilir ve arzuya göre denizde küçük dalgalar yaratabilirsiniz.

Projenin sahip olduğu sosyal imkânlar

Pruva Gündoğan konut projesinden ev sahibi olan alıcılarına özel tahsis edilen güneşlenme terası ve ortak havuzuyla komşularınızla daima iletişim halinde kalabilecekseniz.

Yabancıların kullanımına kapalı özel plajı ve iskele sayesinde sahil kenarında yeriniz her zaman hazır olacak. Çocuk oyun alanlarının çokluğu sayesinde birbirinden neşeli çocuk sesleri kulaklarınıza gelecektir. Enerjinin hat safhada olduğu Bodrum’da özel fitness merkeziniz sayesinde yazı fit geçirmeye devam edebilirsiniz.

Projede yer alan konut fiyatları

Dolar bazlı ödeme seçeneklerine sahip olan Pruva Gündoğan, fiyatlarını 470 bin dolar üzerinden baz almaktadır. Yapacağınız tercihlere göre 750 bin dolara yükselen fiyatlar; banka kredisine uygundur.

İletişim: 0533 380 60 60