Kategoriler
Emlak Haberleri

Pylon Residence projesinde hemen teslim daireler

Pylon Residence konut projesi hemen teslim ile Ankara ilinin başlıca semtlerinden Çankaya ilçesinde yükseldi. Alıcısına uygun ödeme koşullarının sunulduğu proje Yontaş İnşaat imzası taşıyor. Yüzde 40 oranında satışları sağlanan dairelere sahip olmak için gecikmeyin.

Pylon Residence proje özellikleri

Çankaya Gaziosmanpaşa’da birbirinden çeşit daire boyutlarının sizlere sunulduğu 33 katlı projeden yararlanmak ister misiniz? Tek bir kule üzerinden inşa edilen projede modern mimari fazlasıyla önemsenmiştir. 1+1, 2+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin birbirinden geniş boyutlarını bulunuyor. 1+1 daireler 165 metrekareden, 2+1 daireler 129 metrekareden, 4+1 daireler 203 ila 249 metrekareden alıcısına sunulmuştur. Üstelik boyutları yetersiz geldiği takdirde alıcısı için özel daire fırsatları da bulunmaktadır. Bu dairelerin 6+1 oluşu boyutlarının 518 metrekareden açılmasına neden oluyor.

Bina özellikleri arasında su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, paratoner, spinkler sistem, asansör ve yük asansörü bulunmaktadır. Ayrıca resepsiyon hizmeti sayesinde birçok kolaylığı yakalamanıza yardımcı olacak.

Site özellikleri arasında yer alan kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, masa tenisi sayesinde 7’den 70’e hiç kimse pasif bir yaşam sürmeyecek. Sizleri bekleyen sosyal alanlar sayesinde komşularınızı tanıyabilir ve onlarla keyifli zamanlar harcayabilirsiniz. Spora alışık olmayan bünyeleri ise restoran ve kafe hizmetleri bekliyor. Açık ve kapalı otopark alanlarınız sayesinde gelen misafirleriniz bile dışarıda kalmak zorunda değil! Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yarayan vitamin barda taze sıkılmış meyve sularınızı içmeye devam ederken sizleri kameralı güvenlik sistemine eşlik eden güvenlik personelleri her daim koruyacaktır.

Daire içlerinde yer alan ankastre beyaz eşyalar, alarm sistemi teslim sırasında sizleri bekleyen ev hediyelerinizden yalnızca birkaçıdır. Merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayacağınız bölgede ısı pay ölçer sizleri bekliyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Pylon Residence projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Popüler lokasyon bölgesi sayesinde kiralar 1.300 dolar üzerinden başlamaktadır. İyi bir yatırım merkezi haline gelen Gaziosmanpaşa’da sizleri bekleyen lüks residence fiyatlarını minimum 650 bin TL olarak belirledi. Tercihe göre 2 milyon 950 bin TL değerini bulan daireler yeni alıcılarını bekliyor. Aşağıda verilen iletişim adreslerinden kolaylıkla firmaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

İletişim: 0312 446 76 36 – E-Mail: [email protected]