Kategoriler
Emlak Haberleri

Q Ege hemen teslim 2+1 daireler

Q Ege projesi Balıkesir Ayvalık’ta sizleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Botam Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen projede birbirinden çeşitli ödeme seçenekleri sizleri beklemekte.

Q Ege proje özellikleri

Q Garden ve Q Spa Resort projeleri ile International Properties Awards’da “Highly Commended Apartment Turkey 2011” ve “Highly Commended Leisure Development Turkey 2013-2014” ödülleri ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Botam Yapı Grubu; Akdeniz bölgesinden Ege bölgesine yönünü değiştirdi. Burada da sıkça adından söz ettiren Botam Yapı, Balıkesir Ayvalık üzerinde satışlarına devam ediyor.

Q Ege projesi 5 blok üzerinden tasarlanan yapısında toplam 76 daireden meydana gelmektedir. 11 bin 500 metrekarelik arazi üzerine konumlandırılan projede tüm daireler 2+1 boyutuna sahiptir. Dairelerin net büyüklüğü ise 65 metrekare olarak alıcıya sunuluyor. Panoramik site deniz manzarasına oldukça hakim bir konumda yer alması da ayrıca bir avantajdır.

Site içerisinde alıcıları memnun eden birçok hizmet bulunduran Q Ege; açık ve kapalı yüzme havuzuna ilaveten çocuk yüzme havuzu ile 7’den 70’e herkesi düşünüyor. Çocuk oyun alanları sayesinde dört mevsim yaşanabilecek bir konumda olan projede, tüm çocuklar mutlu bir yaşam alanında büyüme fırsatı bulacak. Kameralı güvenlik sistemlerinin aktif çalıştığı site içerisinde ayrıca personeller güvenliğinizi gözetiyor.

Deniz manzarasına sahip olan konumu sayesinde ayrıca iyi bir yatırım merkezi olmaya aday olan proje; merkezi uydu sistemi ve güneşlenme terası ile farklı ayrıcalıkları ayağınıza getiriyor.

Bina iç özellikleri arasında su deposu, hidrofor ve jeneratör bulunmaktadır. Daire içlerinde ise alıcıyı ankastre beyaz eşyalar, split klima sistemi, yerden ısıtma gibi ekstra özellikler beklemekte. Ayrıca balkon sefası sürebileceğiniz dairelerde sizleri depo/kiler alanları karşılıyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Q Ege bünyesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmıştır. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiş olan projede; sizleri en düşük fiyat 379 bin TL üzerinden sunuluyor. Tercihe göre bu fiyat 470 bin TL değerini görmektedir.

Plajda kendine ait bir alanı bulunan proje aynı zamanda akıllı ev sistemi ile donatıldı. Elektrik enerjisini güneş panellerinden sağlayan site doğa ile barışık bir yaşamı sizlere getirmektedir.

İletişim: 0530 140 36 92 / [email protected]