Kategoriler
Kampanyalar

Qadraj Gözdağı yüzde 25 peşinatla daire sahibi olma fırsatı

Hill İnşaat firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Pendik İlçesi, Dolayoba Mahallesi’nde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı Pendik projesinde yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede satılık daire fiyatları ise 580 bin TL’den başlıyor. Projede vade oranı nasıl, faizler yüksek mi? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Gözdağı Caddesi üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilen projede toplam 154 adet konuta yer veriliyor. İnşaat çalışmalarına başlanmış olan projenin 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Proje çatısında yer alan güneş panelleri sayesinde ortak alanların enerjisini güneşten alıyor.  Böylece kendi enerjisini kendisi üretmiş oluyor. Projede 7/24 güvenlik, her daireye özel kapalı otopark alanı, bay ve bayanlara ayrı spor salonları, açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu gibi bir çok özellik yer alıyor. Ayrıca projenin teras katlarında yer alan kat villaları projeye ayrı bir özellik katıyor. 100 metrekare büyüklüğe sahip teras sayesinde eşsiz Marmara ve adalar manzarasına sahip olabiliyorsunuz.

Qadraj Gözdağı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam üç farklı daire tipleri yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 64 metrekare ile 162 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinde tek tip 1+1, altı farklı tip 2+1 ve tek tip 3+1 daire seçenekleri mevcuttur. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 64 metrekare, net 49 metrekaredir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 108, 117, 120, 128, 137 ve 144 metrekaredir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 162 metrekare, net 105 metrekaredir.

Qadraj Gözdağı fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 64 metrekare 1+1 tip dairelerin fiyatları 580 bin TL’den başlıyor. 84 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 599 bin TL’den başlıyor. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 756 bin TL’den başlıyor. 156 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 970 bin TL’den başlıyor. Brüt 162 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 899 bin TL’den başlıyor.

Projede ödeme planı kapsamında ise kişiye özel ödeme imkanı bulunuyor. Bunun dışında ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan yüzde 75 oranındaki tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde deniz, adalar ve orman manzaralı teraslı daireler, geniş kullanımlı bahçeli dairelerin yer alıyor. Konut projesinde açık yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu gibi sosyal alanlar vardır. Bunların dışına ayrıca kafeterya, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlarda mevcuttur. Projenin 2022 yılı ikinci çeyreğinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Qadraj Gözdağı nerede yer alıyor?

Proje Gözdağı korusuna 100 metre, Marmara Üniversitesi’ne 2 km mesafededir. Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ise 2 km mesafededir. Ayrıca proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 km, Yüksek Hızlı Tren’e 6 km mesafededir. Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne ise 9 km mesafededir. Proje Dolayoba Mahallesi Gözdağı Caddesi, Çamlıbel Sokak, No : 22, Gözdağı Pendik / İstanbul adresindedir.

Tel : 0216 379 03 03