Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Referans Ankara yüzde 0.99 faiz oranı ile satışta

Referans Ankara projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Ankara, Etimesgut, Eryaman’da bulunan proje SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Sitede 9 blok ve toplam 2104 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 9 blok ve toplam 2104 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 182 metrekare olmaktadır. Güvenliğiniz ve konforunuz için kapıcı hizmeti ve 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde buhar odası, sauna, hamam, tenis kortu, spor alanı ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için oyun alanları, kütüphane, karaoke ve playstation odası gibi birçok aktivite alanları bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı, hırsız alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton banyo özellikli banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan mutfak, bulaşık makinesi, ankastre mutfak, fırın ve set üstü ocak mevcuttur. Bunların dışında spot aydınlatma, vestiyer ve çelik kapı gibi birçok özelliklere sahiptir. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Referans Ankara projesi konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Devlet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan manzaralıdır. Pek çok sosyal donatıları bulunan proje, şehrin çekim noktalarının da hemen yakınında yer almaktadır. Muhitte, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise metro, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Referans Ankara fiyatları ne kadardır?

Referans Ankara projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 477.000 TL’den başlamaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 579.000 TL’den başlamaktadır. Büyüklüğü brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları 884.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.099.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca bu konutlarda yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 960 00 60 veya 0 (536) 453 44 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…