Kategoriler
Proje Haberleri

Remley Leben R Zone satışa sunuldu

Remley Grup firması tarafından Sakarya, Serdivan’da hayata geçirilen R Zone konseptli proje 5 farklı etaptan meydana geliyor. Bu etaplardan biri olan Remley Leben R Zone projesinde yer alan villalar satışa sunuldu. Projedeki villa özellikleri neler? Villa fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

40 bin metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde yeni bir hayata kuruluyor. Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde yer alan proje 5 etaptan oluşuyor. Proje Remley Hayat R Zone, Remley Yaşam R Zone, Remley Yaşam R Zone , Remley Liv R Zone ve Remley Leben R Zone etaplarından meydana geliyor. Projedeki villa ve dairelerin en önemli özelliklerinden biri mutlaka özel bahçeye erişimin olmasıdır. Bir diğer özellik ise ferah ve yüksek tavan özelliğidir. 3.5+1 tip dairelerden 8+1 tip villalara kadar bir çok farklı seçenekler proje içerisinde yer alıyor.

Remley Leben R Zone projesinde toplam 8 adet villa bulunmaktadır. Bu etaptaki 3 katlı villalar 6+1 tipinde tasarlanmıştır. Villalar brüt 450 metrekare, net ise 375 metrekare olarak tasarlandı. Etaptaki villalarda her villaya özel yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca villalarda asansör, depo alan, jeneratör, su deposu bulunuyor. Genel özellikler arasında güvenlik, kapalı otopark alanları da mevcuttur.  Ayrıca peyzaj alanları da projede yer alan özellikler arasındadır. Isınma sistemi ise kombi sistemi ve doğal gazlıdır.

Remley Leben R Zone fiyatları ne kadar?

Sakarya villa projesinde yer alan brüt 450 metrekare büyüklüğe sahip villalar 3 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Projedeki villalar konut kredisi kullanmaya uygun durumdadır.

Proje nerede yer alıyor?

Villa projesi Adatıp Hastanesi’ne Serdivan AVM’ye, Cadde 54 AVYM’ye, Medar Hastanesine yakın bir konumda yer alıyor. Remley satış ofisi Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 555 Sokak, No: 2/1, Serdivan / Sakarya adresinde yer almaktadır. 8 adet villadan meydana gelen bu etabın 30 Haziran 2022 tarihinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0 264 777 11 49 ve 0 532 510 45 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Görüntülü görüşme imkanı da bulunan projede web sitesi üzerinden görüşme talebi oluşturmak gerekiyor.