Kategoriler
Proje Haberleri

Revizyon Life projesini satışları devam ediyor

Revizyon Life projesi gelişmiş özellikleri ve konforlu yapısı ile sizleri bekliyor. Proje Revizyon Yapı & Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmiştir. Kahramanmaraş Onikişubat’ta bulunan proje, 2 artı 1 konutlardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış tasarımı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında genel bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Revizyon Life projesi konforlu iç yapısı ve lüks dış yapısıyla dikkat çekmektedir. Birinci sınıf işçilik ve malzeme kullanılan daire, standart 2 artı 1 dairelere göre daha kullanışlıdır. 2 bloktan oluşan konutun büyüklüğü brüt 100 metrekarelik bir alana sahiptir. Ayrıca konut net alanı 61 metrekareden oluşmaktadır. Projenin özellikleri arasında; araçlarınızı park edebileceğiniz otopark bulunmaktadır. Ayrıca çocuklarınız için oyun parkı bulunmaktadır. Isı yalıtımı, hidrofor ve su deposu mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör bulunmaktadır. İç yapısında ise; 2 adet banyosu bulunmaktadır. Ayrıca duşakabin ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Dairede görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Çelik kapı, parke zemin ve spot aydınlatma kullanılmıştır.

Revizyon Life konumu hakkında

Projenin bulunduğu konumun cepheleri açık ve oldukça konforludur. Revizyon Life konutları Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Maarif Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kafe gibi sosyal alanlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca civarda market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Hastane ve eczane gibi sağlık kurumlarına yakın çevrededir. Bunun yanı sıra ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım konusunda ise dolmuş ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Revizyon Life Fiyatları ne kadardır?

Söz konusu projede 2 artı 1 daireler projesidir. Büyüklüğü brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 360.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 (344) 235 18 31/0 (344) 235 18 41 ya da 0 (532) 587 52 87 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…