Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Aqua Life Evleri satışları devam ediyor

Saygın Aqua Life Evleri, yeni ve ultra lüks konut projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmuştur. Aydın’ın Didim ilçesinde, Altınkum mahallesinde bulunan proje oldukça dikkat çekmektedir. Saygın Yapı Group’a ait olan bu projede, 2 artı 1 ultra lüks daireler ve 3 artı 1 ultra lüks dubleks daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkındaki bilgilere yazının devamında ulaşabilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Saygın Aqua Life Evleri 4 ayrı bloktan meydana gelmektedir. Ayrıca deniz manzaralı 88 lüks konut bulunmaktadır. Sitede 2 artı 1 geniş balkonlu lüks daireler ve 3 artı 1 lüks, geniş teraslı dubleks daireler mevcuttur. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 85 metrekare, 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 145 metrekaredir.

Göz alıcı mimarisiyle Saygın Aqua Life Evleri dış cephesi siding kaplamadır. Proje içerisinde otopark, oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzlu aqua park bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde ve çevresinde yürüyüş ve koşu parkurları mevcuttur. Bu projedeki evler ferahlığı ve konforuyla site içerisinde geniş bahçeler ve sosyal tesis alanlarıyla da dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra site 7/24 güvenlik ve kamera sistemi korunmaktadır. Ayrıca evlerde akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Yüz tanıma/parmak izi ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 2 adet banyosu, geniş balkon ve geniş teraslar bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin bulunmaktadır.

Saygın Aqua Life Evleri  Konumu Hakkında

Aydın’ın Didim ilçesindeki Altın kum Mahallesinde bulunan bu site denize sıfırdır. Ayrıca yakınlarında alışveriş merkezi, semt pazarı ve market bulunmaktadır. Bunun yanında spor salonu, eğlence merkezi ve fuar alanları da bulunmaktadır. Site şehir merkezine yakındır. Ayrıca ana yola ve caddeye kısa sürede ulaşmanız mümkün.

Saygın Aqua Life Evleri Fiyatları Ne Kadardır?

Bu projede satışa sunulan evlerin fiyatları kat, cepheye ve metrekaresine göre farklılıklar göstermektedir.

Brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 890.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Projede bulunan brüt 145 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.455.000 TL ve 1.490.000 TL arasında değişmektedir.

Ayrıca peşin alımlarda geçerli lansman dönemine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 226 89 83 ya da 0256 813 81 88 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…