Kategoriler
Proje Haberleri

Seba Hayat teslim tarihi

Seba İnşaat ve AG Hayat İnşaat firmaları ortaklığı tarafından inşa edilen Seba Hayat projesinde satışlar ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seba Hayat teslim tarihi ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları ise 1 milyon 80 bin TL’den başlıyor.

4 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen proje toplam 29 bin 897,73 metrekare inşaat alanına sahip.  Zemin kat + 14 normal kat + çatı katı olmak üzere 16 katlı toplam 3 konut bloğundan meydana gelen projede toplam 172 adet konut yer almaktadır.

Seba Hayat daire seçenekleri neler?

İstanbul Anadolu Yakası, Ümraniye İlçesi,  Esenevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Seba Hayat Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 1 adet 1+1 tip daire yer alıyor. Projedeki dairelerin 3 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. 12 adet 3+1 dubleks ve 156 adet 3+1 tip daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.

Projede dairelerin dışında ayrıca 24 adet ticari ünite de yer almaktadır. Projedeki dükkânlar net 10,70 metrekare büyüklüğü ile 91,67 büyüklüğü arasında değişen seçeneklerle inşa ediliyor.

Seba Hayat teslim tarihi

3 konut bloğunun yer aldığı Seba Hayat projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seba Hayat teslim tarihi olarak 2021 yılı Eylül ayı olarak planlanmaktadır.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Seba Hayat projesinde spor salonu, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası ve dinlenme alanı bulunuyor. Bahçesindeki süs havuzu, projeye estetik bir değer katarken kamelyalar, site içerisinde oturma imkânı sunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında inşa edilen Seba Hayat projesi, Bulgurlu metro istasyonuna 1,1 kilometrelik uzaklıkta bulunuyor. Ümraniye metro istasyonunun 1,2 kilometre uzağına inşa edilen proje, Akasya AVM’ye 6 kilometrede ulaşma imkânı sunuyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne uzaklığı 8 kilometre olan proje, TEM Bağlantı Yolu’na 1,3 kilometrelik, E5 yoluna ise 1 kilometrelik mesafeye konumlandırılıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Esenevler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, Ümraniye / İstanbul posta adresinde inşa ediliyor. Projenin satış ofisi ise Namık Kemal Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, No: 14 Ümraniye / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0545 810 43 63