Kategoriler
Proje Haberleri

Sırça Köşkler projesinde daire fiyatları

Kim bilir(!) sevilen Türk edebiyatçılarından Sabahattin Ali’nin başlıca eserlerinden ‘Sırça Köşk,’ belki de Çanakkale ilinde yükselen konutlara ilham kaynağı olmuştur… Plastform Mimarlık tarafından hayata geçirilen ‘Sırça Köşkler’ projesi yeni alıcılarına kapılarını açtı. İnce düşünülmüş detaylarıyla gönülleri çalmaya hazırlanan konut projesi, sektörde deneyim sahibi firmanın kendine özgü tasarımını içeriyor. Sizlerde büyük bahçelere, birbirinden ferah teraslara ve konforlu evlere sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken elinizi hızlı tutmak!

Sırça Köşkler proje özellikleri

Çanakkale’nin merkezine konumlandırılan konutlar, 20 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi. Toplamda 7 blok olmakla birlikte 110 adet daireyi bünyesinde barındırıyor. Konut projesine özel olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine dubleksler de eklenmiştir.

Daire boyutları bakımından 90 ila 146 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tercihe göre 2 oda 1 salon daire seçimlerinizde sizleri 90 metrekareden, 100 metrekareye bir alan karşılamakta. Daha geniş seçenekleriyle 3 oda 1 salon daireler ise 119 metrekareden, 146 metrekareye değişen alana sahiptir.

Kat planları blok tiplerine göre değişiklik gösterebilir. Toplamda bulunan 7 blok kendi içerisinde A-B-C-D-E-F-G adını almıştır. Dubleks dairelerden ev sahibi olmak isterseniz F ve G bloklarından 5.katı gezmeyi talep edebilirsiniz.

Proje iç detayları nelerdir?

7 blok üzerinden oluşan konutlar site özelliğini barındırıyor. Yaratım sürecinde önem verilen detaylarla alıcısını sevindiren konutlar; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi ile göz doldurmakta. Üstelik açık otoparkın bulunduğu geniş araç alanıyla ve kafe hizmetleriyle aileler mutlu bir yaşamın kapısını aralamakta.
Binalarda bulunan asansörler 7’den 70’e herkesi gözetiyor. Ayrıca yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmakla birlikte deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir hale getirilmiştir.

Proje konut fiyatları nelerdir?

Seçeceğiniz dairelere göre fiyatlar değişim göstermektedir. En düşük 375 bin TL, en yüksek 799 bin TL olarak satışa sunulmuştur.

2 oda 1 salon daire seçeneği fiyat aralığını 375.000 – 399.000 TL arasında tutarken;
3 oda 1 salon daire seçeneği fiyat aralığını 550.000 – 799.000 TL arasında belirlemiştir.

Teslim tarihine geçen yılın ocak ayında başlayan konut projesi hemen teslimle karşımıza çıkıyor. Satışların devam ettiği süreç içerisinde yüzde 20 oranından fazla konut satışı gerçekleştirildi. Plastform Mimarlık İnşaat’ın deneyimlerinden sizlerde yararlanmak isterseniz aşağıda vermiş olduğumuz numaradan detaylara ulaşabilirsiniz.

İrtibata geçmek için:

0286 213 9033

“Sırça Köşkler projesinde daire fiyatları” için 2 yanıt

Merhaba İlhan Bey,
Bildiğimiz kadarı ile projede satışlar tamamlanmış durumdadır. Daha doğru bilgi için 0286 213 90 33 arayabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.