Kategoriler
Proje Haberleri

Söğütönü Green Park Evleri satışları başladı

Söğütönü Green Park Evleri projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tusa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 14.686 metrekarelik arazi içerisinde 12 bloktan oluşan toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

14.686 metrekarelik arazi içerisinde 12 bloktan oluşan toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare ile 169 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 192 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daire için otomatik kapılı özel garaj mevcuttur. Ayrıca özel garajlarda kiler alanı bulunmaktadır. Site ortak alanında eşsiz peyzaj düzenlemesi, kamelyalar, oturma grupları, basketbol sahası ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Site girişinde bekçi kulubesi, kapıcı dairesi ve otomatik bariyerli site girişi mevcuttur. Ayrıca 10 kişilik otomatik kapılı asansör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra apartman girişlerinde dekoratif, modern görünümlü led aydınlatma sistemi yer almaktadır.

Daireler yoğuşmalı kombi sistemlidir. Kombiler dolap içine alınmıştır. Ayrıca büyük balkon dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklarda ocak, fırın, mikrodalga fırın ve davlumbazdan oluşan 4’lü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Her dairede biri kapalı büyük balkon olmak üzere 2 adet balkon bulunmaktadır. Büyük balkonlar cam balkon ile kapalı yerden ısıtmalıdır. Ayrıca barbekü yer almaktadır. Daire giriş holüne sürgü kapaklı aynalı portmanto yapılmaktadır.

Söğütönü Green Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde bulunmaktadır. Sakarya Eğitim Kurumlarının tam karşısında yer almaktadır.
Söğütönü Green Park Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 169 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.375.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 192 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.760.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 225 37 25 veya 0 (549) 520 10 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…