Kategoriler
Emlak Haberleri

Starlife Silivri villalarında hemen teslim

Starlife Silivri projesinde deniz manzarasına karşı yükselen yapılar sizleri bekliyor. Say Yapı Teknoloji imzası taşıyan konut projesinde B konut segmentinde yükselen konutlar, hemen teslim ile anahtar sahipleri için hazır durumda.

Starlife Silivri proje özellikleri

İstanbul Silivri lokasyon bölgesine sahip oldukça şık konutlar, toplamda 3 katlıdır. Bünyesinde yer alan daire sayısı ise 110 adet olmakla birlikte pek çok fırsatı ayağınıza getiriyor. 90 adet villanın yer aldığı Starlife Silivri projesinde daire boyutları 6+1 olmak üzere, 3 farklı tipte alıcının tercihine sunulmuştur. 80 dönüm arazi üzerinde yükselen konut projesi, villa boyutlarını 600 metrekareden, 1350 metrekareye yükseltiyor.

A, B, C olarak 3 tipe ayrılan villa seçenekleri boyutlarını 440, 350 ve 300 metrekare arasında değiştirmektedir. Deniz manzarasına sahip konumu ile dikkatlerden kaçmayan Starlife Silivri, yeşil peyzaj ile süslenmiş geniş yaşam alanlarını sizlere vaat ediyor.

24 saat güvenlik hizmetlerinin aktif olarak çalıştığı site içerisinde aynı zamanda kapalı otopark yer almaktadır. 420 metrekarelik yüzme havuzu ile adeta olimpik bir mimari özellik taşıyan spor alanı, içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, fitness alanı ve SPA alanı ile ön planda. Türk hamamı ve saunanın yanı sıra çocuklar için çocuk oyun alanları oluşturulmuştur. Böylece ebeveynler kadar çocuklarda kendi yaşıtlarıyla günün tadını çıkarabilir.

Projenin sahip olduğu imkanlar

Starlife Silivri konut projesi Atatürk Havalimanı’na yalnızca 40 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Şehir trafiğine girmenizi engelleyen yol güzargahında bulunan konumu ile dinginlik daima yanınızda. Silivri’ye 2 kilometre bulunan konumu, Silivri sahile ise 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Tüyap durağına yakın olan konut projesi, aynı zamanda seçkin markaları satışa sunan Mavi Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yalnızca 100 metre mesafede bulunuyor.

Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılan konutların, aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterildiği görülmektedir. 2018 yılı itibariyle teslimlere başlayan konut projesinde en düşük fiyat 1.200.000 TL üzerinden sunuluyor. Bu fiyat tercihe göre 2.100.000 TL’yi görmektedir. 4+1 dairelerin metrekare başına 4 bin 286 TL üzerinden hesaplandığı konut projesinde, 5 ve üzeri dairelerin metrekaresi 4 bin 571 TL’den hesaplanmaktadır. 

Özel yaşam fırsatlarından yararlanmak için aşağıda verilen numaradan veya mail adresinden detayları öğrenebilirsiniz. 

İletişim: 0 (212) 736 03 81 / [email protected]