Kategoriler
Proje Haberleri

Suadiye Sunol Apartmanı satışları devam ediyor

Suadiye Sunol Apartmanı projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Söz konusu proje ANKA ÇAKMAK İNŞAAT A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir. İstanbul Kadıköy’de bulunan projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 ultra lüks daireler satışa sunulmuştur. Üstelik satışa sunulan 4 artı 1 daire özel dublekstir. Dairelerden bazıları deniz manzaralıdır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje lüks yapısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Projede satışa sunulan ultra lüks 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca satışa sunulan ultra lüks 4 artı 1 dubleks dairenin büyüklüğü ise 210 metrekaredir. Dış özellikleri; çift katlı otopark ve misafir otoparkı bulunmaktadır. Pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Ayrıca ortak alanlar için jeneratör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra engelli bireyler için ve sedye taşımaya uygun asansör bulunmaktadır. İç özellikleri ise; salon ve yatak odalarında 3 strip laminant parke döşenmektedir. Ayrıca giriş holleri, koridorlar, mutfak, banyo, tuvalet ve balkonlara Vitra marka seramik döşenmektedir. Tüm pencerelerde otomatik panjur bulunmaktadır.

Suadiye Sunol konumu ve fiyatları hakkında

Suadiye Sunol Apartmanı İstanbul’un Kadıköy İlçesi Suadiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Kaptan Arif Caddesi üzerinde olup pek çok ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler yakın konumdadır.

Söz konusu projenin fiyatları konut tipine ve cephesine göre değişmektedir.

Projede cadde üzerinde bulunan, büyüklüğü brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca deniz manzaralı, büyüklüğü brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bunun yanı sıra projede deniz manzaralı, büyüklüğü brüt 210 metrekare olan özel dubleks 4 artı 1 dairenin fiyatı 4.125.000 TL’dir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 478 48 48 ya da 0 (535) 841 12 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…